Kylling med hytteost i ovn

Suverænt god opskrift på kyllingefileter med hytteost i ovn. Den lækre hytteostblanding med hvidløg, peberfrugt og persille tilføjer masser af smag og gør kyllingefileterne ekstra saftige. Og så er det tilmed sundt!

  • Hytteosten gør kyllingen mere saftig og lækker.
  • Den skønne topping med hytteost, peberfrugt og paprika samt tomatpuré tilføjer masser af smag.
  • Kyllingefileterne bages i ovnen og bliver dejligt saftige.

Til 3 personer

Fedtfattig

Forvarm ovnen til 225 grader.

Skær evt. fedt og sener af kyllingefileterne, og pres den tykke side lidt fladere med håndfladen, så tykkelsen er mere jævn. Skær små ridser eller lommer i fileterne, og krydr dem med salt og peber.

Pil hvidløg, og pres det eller riv det fint. Skyl peberfrugt, og skær kerner og de hvide hinder fra. Hak den fint. Skyl persille, og hak det fint. Rør hvidløg, peberfrugt og persille sammen med hytteosten.

Bland tomatpuré og paprika i hytteostblandingen, og krydr godt med salt og peber.

Kom hytteosten ovenpå kyllingefileterne, og skub det godt ned i lommerne. Kom dem i ovnen, og steg dem i 20-22 minutter, til de er helt gennemstegte.

Indsendt af
d.
16.10.18.
Kategori:

Ikke så vild med hytteost?

I denne opskrift er selve smagen af hytteosten ikke så gennemtrængende, da det blandes med en masse andre ingredienser med smag. Hytteosten har den fordel, at det er super sundt og proteinrigt, og det er samtidig med til at gøre kyllingen mere saftig. Hvis man ikke er så vild med hytteost pga. konsistensen, kan man blende det, inden det blandes med de øvrige ingredienser.


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.