Græsk mad - side 2

      Det er hurtigt og nemt at lave tzatziki.
      Fedtfattig tzatziki

      Prøv denne fedtfattige tzatziki hvis du har lyst til et sundt tilbehør til din hovedret.

      Fyldig græsk auberginesalat.
      Græsk auberginesalat

      Nem opskrift på skøn græsk auberginesalat med hvidløgsstegte auberginer, som har en helt vidunderlig smag.

      Her er den græske kødsauce serveret til båndpasta.
      Græsk kødsauce

      Kødsovs er populært hos de fleste, ikke mindst børnefamilier. Varier den sædvanlige med en græsk-inspireret og lækker, langtidssimret udgave.

      Græsk inspireret salat med aubergine og tzatziki.
      Bagt aubergine

      Lækker, græsk salat med bagt aubergine, cherrytomater og tzatziki. Velegnet som let forret eller tilbehør til andre retter.

      Brug nogle gode solmodne tomater, ligesom dem man får på en ferie i Grækenland. Det betyder meget for tomatsalatens smag.
      Græsk tomatsalat

      En klassisk, græsk tomatsalat med saftige tomater, cremet feta, sorte oliven og frisk, grøn basilikum.

      Tzatziki med mynte

      Nem opskrift på tzatziki med et frisk pift af mynte - uden at myntesmagen bliver for gennemtrængende.

      Græsk Brød

      Græsk brød som har fyld af fetaost og sorte oliven, Rulles sammen og bøjes så det ligner et horn og bages i 30 minutter.

      Græsk kartoffelsalat

      Kartoffelsalat på græsk maner med olivenolie, oregano, persille, oliven og æg. Pyntet med purløg på toppen.

      Fyldte peberfrugter som i Grækenland

      Fyldte peberfrugter med tomat, ris, lammekød og hvidvin.

      Fyldte tomater på græsk

      En meget spændende opskrift på tomater fyldt med ris og løg, som bages 20 minutter i ovnen.

      Græsk bøf

      Denne græske bøf smager super godt i en burgerbolle med græskinspireret tilbehør – Prøv selv.

      Græsk lammegryde

      Klassisk græsk lammegryde. Spises med kogte ris.

      Græske frikadeller med oksekød

      Prøv denne opskrift på græske frikadeller med oksekød. Det er en dejlig variation fra de traditionelle danske frikadeller.