Muffins - side 2

Muffins med chokolade er et sikkert hit hos alle. Du kan evt. udelade valnødder, hvis de skal være endnu mere børnevenlige.
Chokolade - Muffins med chokolade

Bag lækre muffins med chokoladestykker og valnødder i. En helt særlig lækker muffinsvariant.

Rigtige luksusmuffins
Muffins med blåbær

Muffins med blåbær, makroner og mørk hakket chokolade er rigtige luksusmuffins, som du kan servere til alle med en lille sød tand.

Æblemuffins med marcipan smager ikke bare skønt, de har også en smuk gylden glød.
Æblemuffins med marcipan

Lad stemningen stige med luftige æblemuffins med marcipan samt sprøde mandler og nødder. Garanteret en succes til kaffen, til dessert eller til en tur i det blå.

Skønne julemuffins med chokolade og smørcreme med pebermynte
Julemuffins

Lækre julemuffins med chokolade, der er pyntet med en skøn pebermyntesmørcreme og sukkerkugler, så de ligner små juletræer.

De her æg og bacon muffins er simpelthen bare fantastiske.
Æg og bacon muffins

Lækre små muffins med æg og bacon, som smager helt vidunderligt og oveni købet er nemme at lave. Supergode til både morgenmad, brunch eller frokost.

Små søde citronmuffins med marcipan og birkes.
Citronmuffins med marcipan og birkes

Små søde og let syrlige citronmuffins med marcipan og birkes, der er svære at holde fingrene fra. De blå birkes giver et dejligt knasende element til de små kager.

Fantastiske sunde bananmuffins med chokoladestykker.
Sunde bananmuffins med chokolade

Dejligt snaskede og klistrede bananmuffins med chokolade, der er sunde, så du kan spise dem med god samvittighed. Kagerne gør sig godt både på kagebordet og som en sundere snack i madpakken.

De sunde muffins er dejligt søde og kan sagtens serveres som dessert
Sunde blåbærmuffins

Virkelig fine blåbærmuffins, der både er sunde og smager dejligt. Dadler og vanilje giver en god sødme, der passer perfekt til de let syrlige bær.

Lækre sunde muffins med æble og kanel.
Sunde muffins med æble

Utroligt lækre sunde muffins med æble og et strejf af kanel. De lækre kager indeholder ingen usunde ting, men får deres sødme fra de små stykker af frisk æble, æblemost og dadler.

En friskbagt æggemuffin klar til morgenmad
Æggemuffins med spinat

Cremede æggemuffins fyldt med frisk spinat og revet ost og svøbt i sprød bacon. De er nemme at lave, og de kan kan spises til alle måltider.

Et tværsnit, hvor nutellaen kan ses i bunden
Chokolademuffins med Nutella

Utroligt svampede chokolademuffins, der byder på en dejlig overraskelse af Nutella. I bunden af hver muffin kommer Nutellaens cremede konsistens i spil med den bløde chokolademuffin.

Svampede og søde chokolademuffins med smeltede skumfiduser.
Chokolademuffins med skumfiduser

Henrivende chokolademuffins med en hvirvel af smeltede skumfiduser, der giver kagerne en ekstra lækker sødme og dejlig sprødhed. De svampede muffins kan serveres for alle med en sød tand.

Der er både citron i muffinsene og glasuren. Så bliver det ikke bedre.
Citronmuffins med glasur

Svampede citronmuffins med glasur, der på fineste vis kombinerer sødt og syrligt. Det er altså svært at holde nallerne fra dem, når de smager så skønt.

Disse fine muffins indeholder stykker af hvid chokolade. Mums
Citronmuffins med hvid chokolade

Lækre citronmuffins med hvid chokolade og marcipan, der tilføjer et dejligt sødt element til de friske og syrlige muffins. Kagerne kan sagtens fryses.

Lækre muffins med flødebolle-topping overtrukket med mørk chokolade.
Flødebolle-muffins

Lækre flødebolle-muffins med anderledes topping. De søde chokolademuffins smager fantastisk sammen med det bløde skum og knasende chokoladeovertræk. Så behøver man ikke at vælge imellem kage og slik.