Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Nytårsmad - side 3

  • Forretter til nytår
    • Nytårsforretter uden fisk
  • Nytårsforretter uden fisk
      Med kapers i og som pynt på toppen.
      Tunmousse med kapers

      Lav en herlig tunmousse med et strejf af kaperssmag, som gør den ekstra lækker. Herlig forret.

      Smugkig på ingredienser
      • 3 blade husblas
      • 2 ds tun
      • 4 spsk kapers
      • 3 1/2 dl creme fraiche
      • salt
      • peber
      • evt. lidt olie til at smøre formen
      Lækre små blinis med flødeostecreme, rogn og blødkogt æg
      Blinis med rogn og æg

      Super lækre blinis med smilende æg og rogn fra laks eller ørred på en dejlig flødeostecreme med purløg. Rognen løfter serveringen og gør dine blinis ekstra elegante at se på.

      Smugkig på ingredienser
      • 4 æg
      • 1 bdt purløg
      • 125 g flødeost naturel
      • 3 spsk creme fraiche 18 %
      • 1 tsk dijonsennep
      • 1/2 citron
      • salt
      • peber
      • 16 blinis pandekager
      • 50 g ørredrogn (eller lakserogn)
      • purløg (Frisk)
      En god forret som alle kan lide.
      Rejecocktail med avocado

      Lav den klassiske rejecocktail med blandt andet avocado og en herlig dressing af creme fraiche og akaciehonning.

      Smugkig på ingredienser
      • 300 g rejer eller tigerrejer i lage (drænet vægt)
      • 2 avocadoer
      • 1/2 agurk
      • 50 g blandet salat efter smag
      • saften fra 1/2 citron
      • 3 dl creme fraiche
      • 1 spsk akaciehonning
      • 1 spsk paprika
      • salt
      • peber
      Crème brûlée er ikke en fransk dessertklassiker uden grund.
      Crème brûlée med vanilje og rom

      Fantastisk opskrift på crème brûlée med vanilje og rom, der smager helt perfekt med den sprøde karamel på toppen. Og så er det faktisk overraskende nemt at lave.

      Smugkig på ingredienser
      • 1 vaniljestang
      • 90 g sukker
      • 6 æggeblommer
      • 4 1/2 dl fløde
      • 2 1/2 dl sødmælk
      • 1 1/2 spsk rom
      • 1 spsk limesaft
      • vand (Kogende)
      • 8 spsk sukker
      • 8 ramekiner
      Ved servering kan chokolademoussen f.eks. pyntes med bær og hakket mørk chokolade.
      Hvid chokolademousse

      En herlig mousse med hvid chokolade og græsk yoghurt. En dessert som dine gæster vil elske dig for.

      Smugkig på ingredienser
      • 3 blade husblas
      • 3 dl mælk
      • 150 g sukker
      • 1 vaniljestang
      • 125 g hvid chokolade
      • 4 pasteuriserede æggeblommer
      • 2 dl græsk yoghurt
      Et fast indslag i indiske nytårsmenuer.
      Indisk nytårsmad - svinekød med karry

      Skal nytårsaften være lidt eksotisk, så prøv denne opskrift på indisk nytårsmad i form af svinekød i karry med løg, peberfrugt og champignon.

      Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
      • 1 løg
      • 1 grøn peberfrugt (lille)
      • 8 champignoner
      • 1 dl hvedemel
      • 2 tsk karry
      • 1/2 tsk salt
      • 1/2 tsk peber
      • ca. 300 g svinekød i tern
      • 1 ds flåede tomater
      • olie
      Meget smuk vegetarisk forret med bolsjebeder og avocadocreme
      Lækker vegetarisk forret

      Skøn vegetarisk forret med lynsyltede bolsjebeder, fintskårne radiser og en dejlig creme med avocado og dild. Retten er festlig, lækker og overraskende nem at lave.

      Smugkig på ingredienser
      • 2 avocadoer
      • 1/2 dl creme fraiche 18 %
      • 1/2 citron
      • 1/2 bdt frisk dild
      • salt
      • peber
      • 8 bolsjebeder (eller rødbeder)
      • 5 dl vand
      • 60 g sukker
      • 2 spsk hvidvinseddike
      • 8 radiser
      • frisk timian
      • frisk dild
      • balsamicocreme (hjemmelavet eller f.eks. fra Monini eller TapaZ, der kalder det Balsamico Glaze)
      • olivenolie
      • havsalt (f.eks. Maldon salt)
      Annonce
      Kan også serveres som forret. Så er der nok til 4 personer.
      Torsk med bacon og rødbeder

      En lækker og smuk ret med torsk og bacon på en bund af skøn kartoffelmos og med dejlige balsamicobagte rødbeder til. Perfekt ret til efterår og vinter.

      Smugkig på ingredienser
      • 1 pk bacontern (lille)
      • 1 løg
      • 300 g kartofler
      • 1 spsk kalvefond
      • 2 laurbærblade
      • vand
      • salt
      • peber
      • 2 rødbeder
      • 1 spsk olie
      • 1 tsk balsamico
      • ca. 300 g torskefilet
      • lidt hvidvin
      • 2 tsk smør
      • 1/2 bdt purløg
      God fiskesuppe med torsk og brøndkarse på toppen.
      Torskesuppe

      Mild og rund torskesuppe med fennikel. Kan både bruges som forret eller hovedret.

      Smugkig på ingredienser
      • 2 skalotteløg
      • 2 spsk smør
      • 1/2 fennikel
      • 6 dl fiskefond
      • 2 1/2 dl madlavningsfløde
      • salt
      • peber
      • ca. 250 g torskefilet
      • brøndkarse eller anden krydderurt til pynt
      Forsøg at lave dem så man kan se både bacon, abrikosen og osten. Åbningen skal dog ikke være så stor at osten flyder ud.
      Baconsvøbte abrikoser med rygeost

      Sprød bacon, bløde og søde abrikoser og ostens røgede smag forenes i denne lille lækre og nemme snack. Også velegnet som pindemadder.

      Smugkig på ingredienser
      • 16 tørrede abrikoser
      • 50 g rygeost
      • 8 skiver bacon
      • lidt smør til stegning
      • 16 tandstikker
      En spændende servering for alle.
      Jordbærsoufflé

      En rigtig dejlig jordbærdessert, som giver den helt rigtige "underblæste" effekt, som en soufflé skal have.

      Smugkig på ingredienser
      • 1 spsk smør
      • 150 g jordbær (friske eller optøede fra frost)
      • 1 spsk kartoffelmel
      • 2 spsk citronsaft
      • 1/2 vaniljestang
      • 3 æggehvider
      • 5 spsk sukker + lidt ekstra til at drysse souffléformene med
      • flormelis
      Flot og lækker sushi.
      Laksetataki

      En herlig sushiopskrift med frisk laks, lidt olie og sesamfrø. Laksen skal kun lige svitses i kanten, så den stadig er rå og blød inden i.

      Smugkig på ingredienser
      • 300 g laks (frisk)
      • 1 spsk olie
      • 1 dl sesamfrø
      Grønlangkålen ligger klar i gryden.
      Opskrift på grønlangkål

      Opskrift på grønlangkål, som går rigtigt godt til for eksempel skinke og brune kartofler.

      Smugkig på ingredienser
      • 600 g grønkål (frisk)
      • 3 dl mælk
      • 1 dl fløde
      • 3 spsk hvedemel
      • sukker
      • salt
      • peber
      1. « Forrige
      2. 1
      3. 2
      4. 3
      Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

      © HEPHEY ApS 2002-2025