Påskemad - side 3
![Karrysalaten går rigtig godt til sild og æg](/images/3490/364x182/karrysalat-sild-aeg.jpg)
Dejlig nem og frisk karrysalat, der passer perfekt til sild og æg. Kombinationen af de søde stykker æble og de skarpe løg gør karrysalaten ekstra velsmagende.
![Hvis du ikke har ferske krydderurter, kan du godt bruge tørrede.](/images/449/364x182/lammekoellemedhvidloeg.jpg)
Opskrift på lammekølle med hvidløg, som kan serveres med f.eks. en champignonsauce. Oplagt til påske.
![Man kan også bruge rødløg og pynte tunsalaten med store kapers](/images/4868/364x182/tunsalatkapers.jpg)
Virkelig nem og lækker tunsalat med finthakkede kapers, der giver en dejlig syrlighed til den klassiske pålægssalat. Perfekt på en skive ristet rugbrød.
![Dampede hvide asparges med rejer, citronmayo og dild.](/images/3842/364x182/asparges-rejer-dild.jpg)
Skøn opskrift med friske hvide asparges, rejer og hjemmelavet citronmayonnaise.
![Lækker hjemmelavet karrysalat](/images/516/364x182/karrysalat.jpg)
Hjemmelavet karrysalat smager bare bedre, og det er utroligt nemt at lave. Opskriften er meget enkel og egner sig godt som tilbehør til brød på det kolde bord.
![Sjov og fine små brød med asparges og bacon.](/images/5639/364x182/broed-bacon-asparges.jpg)
De her små brød med bacon og asparges smager vanvittigt godt, og så er de også ret fine at servere som f.eks. tapas eller tilbehør til supper, salater eller kød.
![Tarteletterne går rent ind hos både unge og gamle.](/images/513/364x182/tarteletterhoensasparges.jpg)
Dejlig og nem opskrift på tarteletter med høns i asparges. Denne klassiske danske ret er lige så populær nu, som den nogensinde har været og et sikkert hit at servere for store og små.
![Fyldte æg a la devilled eggs med cremet avocado](/images/3493/364x182/fyldte-aeg-med-avocado.jpg)
Super nemme fyldte æg med en dejlig creme af avocado og æggeblomme, der giver æggene et anderledes udtryk og en langt mere cremet konsistens.
![Virkelig lækre fyldte æg med karry, mayonnaise og creme fraiche.](/images/6032/364x182/aegkarrymayonnaisefraiche.jpg)
På engelsk kaldes de ”devilled eggs”, og i denne opskrift er de fyldte æg lavet med karry, der giver en skøn smag og en flot gul farve til æggeblommecremen.
![Man kan lige ane de hvide asparges i krebsehalesalaten.](/images/2058/364x182/krebsehalesalat-dild.jpg)
Nem opskrift på krebsehalesalat med hvide asparges og masser af frisk dild. Hurtig at bikse sammen i en skål.
![Steg lammefrikadellerne i rigeligt olivenolie.](/images/2710/364x182/lammefrikadeller.jpg)
Lækre lammefrikadeller med fyldig feta og frisk persille, der giver en dejlig smag.
![Dejlig mange rejer og masser af frisk dild](/images/3435/364x182/rejemad.jpg)
Dejlig rejemad på franskbrød med mayonnaise, dild og citron. Den er utrolig hurtig at lave og ser samtidig festlig ud på f.eks. frokostbordet eller som forret.
![En færdig tartelet med fyld til vegetarer](/images/3495/364x182/tartelet-fyld-vegetarer.jpg)
Tarteletter med fyld til vegetarer smager helt fantastisk. Kombinationen af det cremede fyld, de sprøde tarteletskaller og de friske grøntsager gør retten enormt lækker.
![Den lækreste tunmousse med avocado og grape.](/images/1271/364x182/tunmousse-rejer-avocado.jpg)
Cremet og luftig tunmousse med rejer, avocado og saftig grapefrugt, som giver et friskt og syrligt pift.
![Hytteost og creme fraiche giver æggesalaten den cremede konsistens, mens karry og purløg sørger for den gode smag.](/images/5179/364x182/aeggesalat-med-purloeg.jpg)
Cremet og lækker æggesalat, der er super hurtig at bikse sammen og smager dejligt af karry og purløg.