Påskemad - side 3

Dampede hvide asparges med rejer, citronmayo og dild.
Hvide asparges med rejer

Skøn opskrift med friske hvide asparges, rejer og hjemmelavet citronmayonnaise.

Lækker hjemmelavet karrysalat
Karrysalat

Hjemmelavet karrysalat smager bare bedre, og det er utroligt nemt at lave. Opskriften er meget enkel og egner sig godt som tilbehør til brød på det kolde bord.

Sjov og fine små brød med asparges og bacon.
Små brød med bacon og asparges

De her små brød med bacon og asparges smager vanvittigt godt, og så er de også ret fine at servere som f.eks. tapas eller tilbehør til supper, salater eller kød.

Tarteletterne går rent ind hos både unge og gamle.
Tarteletter med høns i asparges

Dejlig og nem opskrift på tarteletter med høns i asparges. Denne klassiske danske ret er lige så populær nu, som den nogensinde har været og et sikkert hit at servere for store og små.

Fyldte æg a la devilled eggs med cremet avocado
Fyldte æg med avocado

Super nemme fyldte æg med en dejlig creme af avocado og æggeblomme, der giver æggene et anderledes udtryk og en langt mere cremet konsistens.

Virkelig lækre fyldte æg med karry, mayonnaise og creme fraiche.
Fyldte æg med karry

På engelsk kaldes de ”devilled eggs”, og i denne opskrift er de fyldte æg lavet med karry, der giver en skøn smag og en flot gul farve til æggeblommecremen.

Man kan lige ane de hvide asparges i krebsehalesalaten.
Krebsehalesalat med dild og asparges

Nem opskrift på krebsehalesalat med hvide asparges og masser af frisk dild. Hurtig at bikse sammen i en skål.

Steg lammefrikadellerne i rigeligt olivenolie.
Lammefrikadeller med feta og persille

Lækre lammefrikadeller med fyldig feta og frisk persille, der giver en dejlig smag.

Dejlig mange rejer og masser af frisk dild
Rejemad på franskbrød

Dejlig rejemad på franskbrød med mayonnaise, dild og citron. Den er utrolig hurtig at lave og ser samtidig festlig ud på f.eks. frokostbordet eller som forret.

En færdig tartelet med fyld til vegetarer
Tarteletter til vegetar

Tarteletter med fyld til vegetarer smager helt fantastisk. Kombinationen af det cremede fyld, de sprøde tarteletskaller og de friske grøntsager gør retten enormt lækker.

Den lækreste tunmousse med avocado og grape.
Tunmousse med rejer, avocado og grapefrugt

Cremet og luftig tunmousse med rejer, avocado og saftig grapefrugt, som giver et friskt og syrligt pift.

Hytteost og creme fraiche giver æggesalaten den cremede konsistens, mens karry og purløg sørger for den gode smag.
Æggesalat med purløg

Cremet og lækker æggesalat, der er super hurtig at bikse sammen og smager dejligt af karry og purløg.

Æggesalaten er selvfølgelig oplagt på et godt stykke rugbrød.
Æggesalat med æble

Lad æggesalaten få et frisk pift af æble. God i madpakken, til frokost eller til det kolde bord.

Det flotte resultat vil pynte på ethvert bord.
Marmorerede æg

Dekorative marmorerede æg, der gør sig godt på påskebordet.

Her på brød med salat.
Skinkesalat med revet ost

En opskrift på hjemmelavet skinkesalat med revet ost som er god til frokostbordet. Kan også bruges hvis madpakken skal være ekstra lækker.