Billig mad - side 3

En friskbagt æggemuffin klar til morgenmad
Æggemuffins med spinat

Cremede æggemuffins fyldt med frisk spinat og revet ost og svøbt i sprød bacon. De er nemme at lave, og de kan kan spises til alle måltider.

Bulgursalat med lækre grøntsager, lime og bacon. Mums!
Bulgursalat med bacon og lime

Frisk og lækker bulgursalat med både bacon og lime er en salat lige efter mit hoved. Den er rigtig nem at lave og kan sagtens spises som et måltid i sig selv eller serveres som tilbehør.

Sæt ovnen på grill de sidste par minutter, så bliver frikadellerne sprøde.
Fedtfattige Frikadeller

En fedtfattig og yderst velsmagende udgave af den danske klassiker. Et sikkert hit blandt både gamle og unge. Denne opskrift er sund og ligetil at lave.

Man kan lige skimte de sunde grøntsager.
Frikadeller med havregryn og grøntsager i ovn

Gode frikadeller med svinekød og havregryn samt bl.a. gulerødder og squash. Grøntsagerne giver både smag og gør frikadellerne sundere.

Lækker gazpacho lavet på dåsetomater
Gazpacho med dåsetomater

Denne skønne gazpacho laves på dåsetomater, og det kan man sagtens gøre. Den får sin smukke røde farve fra tomater og peberfrugt, og den er dejlig frisk og fyldig i smag og konsistens.

Den grønne suppe gør det godt i selskab med lidt knas.
Grøn suppe med grønkål og ærter

Fabelagtig grøn suppe med grønkål og ærter, som gør den dejligt cremet helt uden brug af fløde.

Lækre gulerødder med sprød bacon omkring – det smager bare godt!
Gulerødder med bacon

Lækre gulerødder med bacon, der på fineste vis kombinerer sprødt og blødt og sødt og salt. De kræver ikke mere end to ingredienser og er virkelig nemme at lave.

Retten er klar til servering
Hakket oksekød med kartoffelmos i ovn

Fantastisk hverdagsret med hakket oksekød, som steges med ketchup og paprika og får et lækkert låg af kartoffelmos, inden det hele bages gyldent i ovnen.

Sprød og lækker kartoffelpizza med bacon og toppet med basillkum.
Kartoffelpizza med bacon

Fantastisk lækker kartoffelpizza med bacon, der har en dejlig mild smag fra kartofler og mozzarella, der smager skønt sammen med den salte bacon. Pizzaen får en perfekt sprød skorpe.

Nyd både suppens smag og flotte farve.
Kartoffelsuppe med karry

Opskrift på en fyldig, cremet kartoffelsuppe med en dejlig krydret smag af karry. Som bonus i den travle hverdag er det nemt og hurtigt at lave.

Nem spaghetti med kyllingekødsovs.
Kyllingekødsovs - nem kødsovs med hakket kyllingekød

Nem og lækker kyllingekødsovs, der laves af hakket kyllingekød, som giver en mildere og sundere udgave af den traditionelle spaghetti med kødsovs.

Dejlige madmuffins med skønt fyld
Madmuffins med skinke og gulerødder

Dejlig nem opskrift på madmuffins med et lækkert fyld af skinke og gulerødder, der giver både smag og konsistens til muffinsene.

En herlig omelet med skinke og porrer
Omelet med skinke og porre

Lækker omelet med skinke og porre, der giver en fabelagtig smagskombination og skaber en dejligt mættende omelet. Og så er den super enkel at bikse sammen.

Altsammen tilberedes i én gryde. Så det bliver ikke nemmere.
One pot pasta med pølser og broccoli

Virkelig nem og lækker one pot pasta med pølser og broccoli samt en knaldgod tomat-flødesovs, der gør retten dejligt cremet. Det er hverdagsmad, når det er bedst.

Dejlig pastaret med en masse ost på toppen
Pasta i fad med tomatsovs, ost og bacon

Super nem opskrift på pasta, der blandes med en skøn tomatsovs og en masse bacon og derefter bages i et fad drysset med masser af ost.