Svinekød - side 5

      Bagt rødkål proppet med lækkert fyld og med bacon på toppen - det bliver bare ikke bedre.
      Fyldt rødkål med hakket svinekød og bacon

      Lækre fyldte rødkål med hakket svinekød og grøntsager samt bacon på toppen, der giver masser af smag til fyldet. En suverænt god måde at spise rødkål på.

      Med karry og ananas får gryden masser af smag og farve.
      Gryde med karry og ananas

      Fedtfattig hverdagsmad med få, velsmagende ingredienser som æble og ananas, velkrydret med karry. Server gryden med ris og du har hurtigt et helstøbt måltid.

      Her er mørbraden serveret med ovnbagte bådkartofler og mixet salat.
      Mørbrad med appelsinsky

      En velsmagende opskrift på mørbrad med appelsinsky. De lækre ingredienser giver en helt særlig smagsoplevelse.

      Pynt evt. med lidt finthakket frisk estragon på toppen
      Mørbrad med estragonsauce

      Saftige bøffer af mørbrad, der putter sig i en cremet estragonsauce fyldt med smag - det er en ret, der er svær at modstå.

      Kan serveres med ris eller pasta.
      Mørbradgryde med madlavningsfløde

      Populær opskrift på mørbradgryde med madlavningsfløde. Nem at lave og et sikkert hit for både unge og gamle når den serveres til aftensmaden.

      Pølsehorn kan f.eks. serveres med ketchup, sennep eller anden dressing.
      Pølsehorn - opskrift med mælk

      Nemme pølsehorn med mælk i dejen. De er både lækre og praktiske som en lækker snack eller til madpakken.

      Fedtfattig spansk opskrift på svinekoteletter.
      Spanske svinekoteletter

      Spansk ret på koteletter med gode grøntsager. Server med ris og flutes.

      Den kinesiske svinegryde serveret med ris.
      Svinegryde

      Svinegryde er en kinesisk inspireret gryderet. Du kan også snildt bruge lammekød til denne ret, så skal den blot koge i 30 minutter i stedet for 15 minutter.

      Italiensk inspireret opskrift på svinemørbrad.
      Svinemørbrad med parmaskinke

      Med vores populære opskrift på svinemørbrad med parmaskinke er du sikret et velsmagende måltid til alle tider. Opskriften er let at følge.

      Her anrettet på et fad.
      Æbleflæsk

      Æbleflæsk er let at lave og populært til frokoster og det kolde bord. Serveres mens retten er lun.

      Pandekager med svinekød

      Pandekager med svinekød er en lækker opskrift på fyldte pandekager med inspiration fra asien.