Brød - side 4

Super nem og hurtig opskrift på indiske naanbrød stegt på panden og penslet med hvidløgssmør, der smager virkelig autentisk og passer perfekt til diverse indiske retter.

Fantastisk sundt og lækkert bananbrød, der ikke indeholder raffineret sukker, men som får sin lækre sødme og svampede konsistens fra modne bananer og friske dadler.

Dette dejlige grydebrød er fyldt med kerner og groft mel, der både giver en lækker saftig krumme og gør det sundere. Og så får brødet den skønneste sprøde skorpe.

Det her hvidløgsbrød med smeltet ost er så lækkert, at det næsten ikke er til at forstå. Som en bonus er det vildt nemt at lave, så det kommer helt sikkert på bordet igen herhjemme.

Fantastisk langtidshævet focaccia med friske krydderurter og havsalt, der både er saftigt, lækkert og overraskende nemt at lave.

Virkelig lækkert pull apart brød med ost og hvidløg, der gør brødet dejligt svampet. Brydebrødet bages som et stort brød, men spises som boller, der rives fra hinanden.

Lækkert brydebrød med ost, oregano og soltørrede tomater, der både ser rigtig fint ud og smager himmelsk.

Dejlig svampet og lækker focaccia med oliven indeni og på toppen. Frisk timian på toppen får brødet til at smage ekstra dejligt, og der giver samtidig en skøn duft, når det bages.

Lækker focaccia fyldt med skinke og timian og med den skønneste sprøde skorpe, der er drysset med flager af havsalt. Brødet er perfekt som tilbehør til suppe.

Skøn focaccia med dejlige soltørrede tomater, der giver en herlig smag til det hjemmebagte brød. Det er nemt at lave og perfekt som tilbehør eller indslag på en buffet.

Super lækkert grydebrød med durum, der får det til at hæve ekstra meget, så det får en fantastisk luftig krumme og den skønneste sprøde skorpe.

Super lækkert grydebrød lavet på ølandshvede, der giver en skøn dyb smag, en mørkere farve og en helt fantastisk skorpe, der på én gang er både sprød og sej.

Dette hurtige grydebrød er bare sagen, hvis du ikke har tålmodighed til en koldhævet dej. Brødet er virkelig nemt at lave, og det får den skønneste luftige krumme samt en fantastisk sprød skorpe.

Virkelig nemt og lækkert koldhævet grydebrød. Dejen skal bare røres sammen, stilles i køleskabet natten over og bages i en gryde, der kan tåle at komme i ovnen.

Dette grydebrød indeholder både rugmel og maltmel, der er med til at gøre det mørkt og fuld af smag. Det dufter som et rugbrød, men har konsistens som det lækreste franskbrød.