Frokost - side 2

Mega nem butterdejstærte med lækkert fyld af skinke, porre, peberfrugt og feta. En fremragende kombination, der smager ekstra godt på den sprøde bund.

Hjemmelavet hønsesalat med bacon smager bare meget bedre end den, man køber i supermarkederne – og så er det faktisk supersimpelt at lave selv. Mums!

Kantareller på brød passer godt til frokost når man vil have noget ekstra lækkert. Yderst velegnet hvis du har nogle kantareller i overskud efter et andet måltid.

Müsliboller med nødder og bær, egnet til det meste: Til morgenmad, madpakken, et sundt mellemmåltid. Lav gerne en stor portion og frys dem ned.

Super nem hverdagsmad. Disse pizzabrød med skinke tager kun 5 minutter at lave og de smager forrygende.

Lækre spinatboller med en dejlig sammensætning af groft mel og kerner samt spinat, som tilføjer masser af saft og kraft.

Stjerneskud er den klassiske og skønne ret med blandt andet rødspætte og salat på et godt stykke brød. Se her hvordan du laver det perfekte stjerneskud.

Helt klassisk æggekage lavet på gammeldags manér på panden, så den bliver dejligt luftig og får en lækker stegt bund.

Fantastiske æggeletter med lækkert fyld af bacon og porre, så de bliver til små sprøde tartelet-tærter, der smager helt forrygende.

Super nem bagt æggekage med skinke, kartofler, ærter og løg. Æggekagen passer helt sig selv i ovnen, så det er en ultimativ ret, når dovenskaben tager over.

Rigtig god blomkålsgratin med bacon og kartofler, så det bliver den skønneste hverdagsret med masser af smag og fylde.

Lækker butterdejsstang med skinke samt cremet pikantost og dejlig spinat. Og så skal der endda kun bruges fire ingredienser.

Pølsehorn som smager skønt, kan fryses ned og kan laves til mange forskellige situationer: Til frokosten, madpakken, et lunt mellemmåltid.

Lækre sunde keto vafler med spinat og ost, der giver en super god smag og en flot grøn farve. De er lynhurtige at bikse sammen med blot fire ingredienser.

Lækker opskrift på hjemmebagte pitabrød, der til hver en tid slår dem, du køber. Det er ikke spor svært, for de hæver selv op og bliver hule i ovnen.