Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Skaldyr - Opskrifter med Skaldyr

Kategorien på skaldyr indeholder nogle af de lækreste opskrifter man kan forestille sig. Vi har blandt opskrifter med hummer, muslinger og rejer.

  • Rejer
    • Rejecocktail
    • Salater med rejer
    • Forretter med rejer
  • Muslinger
    • Kammuslinger
  • Hummer
  • Krebsehaler
Cremet krabbesalat, der samtidig har en dejlig frisk smag fra krydderurter og citron
Krabbesalat

Cremet og lækker krabbesalat med creme fraiche, mayo og godt med friske krydderurter. Super nem og smager fantastisk.

Smugkig på ingredienser
  • 250 g krabbekød
  • 2 bdt purløg eller dild (jeg brugte en blanding)
  • 100 g mayonnaise
  • 100 g creme fraiche
  • 1 tsk citronsaft
  • salt
  • peber
De to nemme dressinger til skaldyr, der begge er lavet med creme fraiche og mayonnaise.
Dressing til skaldyr

Utroligt nem opskrift på dressing til skaldyr, hvor du selv kan vælge, om det skal være en dilddressing eller en rød dressing, der skal bruges som en lækker kold sauce på bordet.

Smugkig på ingredienser
  • 150 g creme fraiche
  • 50 g mayonnaise (eller mere creme fraiche)
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk sukker eller akaciehonning
  • 3/4 tsk citronsaft
  • 1 bdt dild
  • 1/2 bdt purløg
  • salt
  • peber
  • 100 g mayonnaise
  • 100 g creme fraiche
  • 1/2 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk paprika
  • 1/2 spsk ketchup
  • salt
  • peber
Skaldyrssalat anrettet lagvis med avocado og mango.
Eksotisk skaldyrssalat med mango og avocado

Frisk og eksotisk skaldyrssalat med sødlig mango, cremet avocado, fintsnittede forårsløg og chilisauce, som gør den tilpas spicy uden at være stærk.

Smugkig på ingredienser
  • 300 g rejer
  • 300 g krebsehaler
  • 1 dl sød chilisauce
  • 2 dl creme fraiche
  • salt
  • peber
  • 1 mango
  • 2 bdt forårsløg
  • 2 avocadoer
  • saften fra 1/2 citron eller lime
Krabbeklørerne kan også bruges i anretningen.
Krabbesalat med mango

En spændende salat med krabbeklør, limefrugt og mango.

Smugkig på ingredienser
  • 4 krabbekløer
  • salt
  • 1/2 fennikel
  • 1 limefrugt
  • 1 mango
  • syltede rødløg (se opskrift her)
  • 3 spsk sød chilisauce
  • 3 spsk olie
Man kan lige ane de hvide asparges i krebsehalesalaten.
Krebsehalesalat med dild og asparges

Nem opskrift på krebsehalesalat med hvide asparges og masser af frisk dild. Hurtig at bikse sammen i en skål.

Smugkig på ingredienser
  • 300 g krebsehaler (drænet vægt)
  • 2 dl creme fraiche
  • evt. 1 spsk mayonnaise
  • 2 bdt dild
  • evt. 1/2 rødløg
  • 100 g hvide asparges (på glas)
  • salt
  • peber
Kan både bruges til brød eller til en forret.
Skaldyrssalat

Skaldyrssalat med krebsehaler, rejer i lage, creme fraiche og skønne krydderurter. Herlig og let opskrift på en klassisk ret.

Smugkig på ingredienser
  • 300 g krebsehaler i lage (drænet vægt)
  • 200 g rejer i lage (drænet vægt)
  • 4 dl creme fraiche (minimum 18%)
  • 1 rødløg
  • 1 bdt persille
  • 1 bdt purløg
  • evt. 8 grønne asparges
  • salt
  • peber
Den varme hummersuppe klar til servering.
Hummersuppe

Hummersuppe er en klassiker. Med denne opskrift kan du nemt lære selv at lave en velsmagende variant af suppen, som garanteret vil være en succes.

Smugkig på ingredienser
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk paprika
  • 500 g hummer (eller hummerhaler, jomfruhummerhaler etc.)
  • 3 dl hvidvin eller sherry
  • 3 dl vand
  • 1 bouillonterning (f.eks. fisk-, grøntsags-, eller hønsebouillon)
  • 3 skalotteløg eller små alm. løg
  • 2 laurbærblade
  • 1 1/2 dl fløde
  • 1 knsp sukker
  • salt
  • peber
Annonce
En lækker forret til 4 personer.
Kammuslinger med bacon

En let og lækker anretning som udgør en ideel forret. Man kan servere med et par grøntsager til hvis man synes der skal pyntes lidt om den.

Smugkig på ingredienser
  • 8 kammuslinger (friske eller fra frost)
  • 8 skiver bacon
  • evt. lidt smør til stegning
Jomfruhummerhalerne kommes i ovnen.
Jomfruhummerhaler

Jomfruhummerhaler er en virkelig dejlig spise, som især er godt som forret. Denne opskrift indeholder også en dressing som passer godt til.

Smugkig på ingredienser
  • 500 g jomfruhummerhaler
  • 1 dl olivenolie
  • 2 spsk honning
  • 1/2 bdt persille eller basilikum
  • 1 skalotteløg (stort)
  • salt
  • peber
  • hjertesalat eller lignende
Rejecocktail kan gøres meget dekorativ.
Rejecocktail

Populær opskrift på en fantastisk og frisk rejecocktail. En klassisk forret, som pynter på alle borde.

Smugkig på ingredienser
  • 200 g rejer
  • 1/2 mango
  • 50 g salat
  • 6 grønne asparges
  • 1 avocado
  • 2 limefrugter
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 spsk sød chilisauce
  • salt
  • peber
Jeg bruger tigerrejer i rejecocktails - de er mere faste og sprøde.
Rejecocktail med ananas

En god rejecocktail er en herlig forret. Her er den lavet med ananas, rødløg og thousand island dressing.

Smugkig på ingredienser
  • 300 g rejer i lage
  • 1 rødløg
  • 100 g blandet salat
  • 1/4 ananas
  • thousand island dressing
Krebsehaler i chilimarinade
Chilimarinerede krebsehaler

I denne opskrift lader man krebsehalerne trække i en skøn chilimarinade. Serveres med brød eller salat til.

Smugkig på ingredienser
  • 2 chilier
  • 1 citron
  • 3 skalotteløg (små) (eller et halvt alm. løg)
  • 300 g krebsehaler i lage (drænet vægt)
  • 2 dl olivenolie
  • 2 tsk sukker
  • salt
  • peber
En herlig og sund hovedret.
Pasta med krebsehaler

Pasta med krebsehaler er en fantastisk ret fyldt med lækre og sunde ingredienser. Desuden er den flot og farverig.

Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
  • 250 g frisk pasta
  • 300 g krebsehaler i lage (drænet vægt)
  • 1 dl olivenolie
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 bdt persille (frisk)
  • 1/2 rødløg
  • 150 g cherrytomater eller blommetomater
  • salt
  • peber
De bedste hvidløgsmarinerede rejer.
Hvidløgsmarinerede rejer

Lækre hvidløgsmarinerede rejer, der både er nemme at lave og smager forrygende. Rejerne får en flot gylden farve og et syrligt strejf af citron, der gør dem ekstra velsmagende.

Smugkig på ingredienser
  • 330 g rejer (store)
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk olie
  • 1 citron
  • salt
  • evt. peber
En let og lækker forret.
Tigerrejer til forret

Kombiner tigerrejer med hvidløg, salat og avocado og du er garanteret, at middagsselskabet kommer godt fra start. Servér gerne med hjemmebagt flute.

Smugkig på ingredienser
  • 150 g tigerrejer (kogte)
  • 1/2 spsk olie
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g røget laks
  • 1/2 spsk løg (fintrevet)
  • 2 spsk olie
  • 1/2 spsk citronsaft
  • 1 spsk dild (fintskåret)
  • salt
  • peber
  • 1/4 salat (hoved)
  • 1 avocado
  1. 1
  2. 2
  3. Næste »
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025