Ost - side 4

   Flotte spyd med vandmelon, tomater og mozzarella. Perfekte til tapas.
   Tapas-spyd med vandmelon og tomat

   Fine tapas-spyd med vandmelon, tomat og mozzarella, der fungerer perfekt som tilbehør på pind. Servér dem f.eks. til havefesten, tapasbordet eller på en buffet.

   Forsøg at lave dem så man kan se både bacon, abrikosen og osten. Åbningen skal dog ikke være så stor at osten flyder ud.
   Baconsvøbte abrikoser med rygeost

   Sprød bacon, bløde og søde abrikoser og ostens røgede smag forenes i denne lille lækre og nemme snack. Også velegnet som pindemadder.

   Lækre flutes med parmesan og oregano i dejen.
   Flute med parmesan og oregano

   Lækkert og groft flute med parmesan og oregano i dejen, der giver en skøn italiensk smag samt en dejlig blød krumme. Kom evt. mere eller mindre ost i alt efter smag.

   Nem og hurtig kyllingeret med ost.
   Kyllingebryst med ost

   Kyllingebryster kan simpelt gøres rigtig appetitvækkende. Det er blot at tilsætte rød pesto og smøreost. En dejlig hovedret, som hele familien vil være vilde med.

   Salaten med sine mange flotte farver.
   Mozzarellasalat

   En sund og velsmagende mozzarellasalat med cocktailtomater og forårsløg. God hele året som tilbehør til hovedretter.

   Quesadillas er særdeles velegnet som en lækker mexicansk snack - Og så er det super nemt at lave.
   Quesadillas, Tortillas med ostefyld

   Mexicanske quesadillas smager forrygende! Spis dem som snacks med vennerne, lav dem som et særligt mellemmåltid eller suppler med tilbehør til et helt måltid.

   Grillet gedeost over en flot, frisk og farverig salat.
   Salat med grillet gedeost

   Skøn, sund og simpel salat med grillet gedeost og et væld af spændende smagsnuancer. Server den som let ret, som fyldigt tilbehør eller luksuriøs frokost.

   Søde dadler fyldt med cremet gedeost og omviklet med salt skinke.
   Tapas med gedeost - Opskrift med gedeost

   Nem opskrift på tapas med søde dadler, fyldt med gedeost og lufttørret skinke eller chorizo omkring. Grilles til de er sprøde og osten er smeltet.

   Fyldt brie

   Hvis du elsker brie må du prøve denne opskrift. Du kan kombinere fyldet mellem valnøddekerner, druer, tranebær eller tørrede tomater. Super lækkert.

   Bagte grøntsager med hytteost

   Gulerødder, løg, bladselleri og broccoli kommes i et ovnfast fad med hytteost og andre ingredienser og bages i den varme ovn.