Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Porrer - side 2

Saftigt farsbrød med porre og sprød bacon.
Farsbrød med porrer og bacon

Spændende farsbrød med både porrer, bacon og feta, som sammen med hvidløg og timian giver en fantastisk let krydret smag.

Smugkig på ingredienser
  • 1 porre
  • 1 tsk salt
  • 1 fed hvidløg
  • 400 g hakket svinekød eller kalv/svin
  • 75 g feta
  • 1 æg
  • peber
  • 2 spsk tørret timian
  • 3 spsk hvedemel eller Husk
  • 8 skiver bacon
Cremede flødekartofler med porrer og ost.
Flødekartofler med porrer

De bedste og mest cremede flødekartofler med porrer og smeltet ost, som giver smagen det sidste pift.

Smugkig på ingredienser
  • 1500 g kartofler
  • 3 porrer
  • 8 dl fløde
  • 100 g revet ost
  • revet muskatnød
  • salt
  • peber
  • smør til at smøre formen
Den lækre gryderet med kylling, porrer og bacon kan serveres med både ris og pasta.
Gryderet med kylling, bacon og porrer

Vildt lækker gryderet med saftig kylling, sprød bacon og en fantastisk flødesovs med milde porrer. En sand lækkerbisken, der slet ikke er til at stå for.

Smugkig på ingredienser
  • 200 g bacontern
  • 300 g kyllingeinderfilet
  • salt
  • peber
  • 4 porrer (se hvad du kan bruge overskydende porrer til)
  • 30 g smør (+ evt. lidt ekstra til bruning af kyllingen)
  • 2 dl vand
  • 1 hønsebouillonterning
  • 3 dl fløde
  • 1 tsk citronsaft
  • 1/2 bdt persille
  • ris eller blomkålsris
  • pasta
  • stegt spidskål (se lækre opskrifter her)
Virkelig lækker grøntsagstærte med gulerødder, porre og bacon
Gulerodstærte

Virkelig lækker gulerodstærte med porrer og hytteost, der bliver pyntet med bacon. Bacon kan udelades, så det bliver en vegetarisk tærte.

Smugkig på ingredienser
  • 1 tærtedej (færdiglavet eller hjemmelavet)
  • 275 g gulerødder
  • 200 g porre
  • 1 spsk olie (eller smør)
  • 250 g hytteost
  • 4 æg
  • 1 tsk spidskommen (kan udelades)
  • 1 tsk salt
  • peber
  • 4 skiver bacon (kan udelades)
Lækre koteletter i fad på cremet porrebund.
Koteletter i fad med porrer

Ekstra nem opskrift på koteletter i fad med porrer og cremet sovs. Laves helt uden stegning på panden - bages kun i ovnen. Der skal kun bruges 7 ingredienser, og 3 af dem har du nok i forvejen, så det er en billig ret.

Smugkig på ingredienser
  • 6 porrer
  • evt. 2 løg
  • 5 dl mornaysauce
  • 4 koteletter
  • 2 spsk olie
  • salt
  • peber
Ovnbagt laks på cremet gulerods-porrebund.
Laks i ovn med porrer og gulerødder

Virkelig nem og lækker opskrift på laks i ovn med porrer og gulerødder i en dejlig cremet sovs.

Smugkig på ingredienser
  • 3 porrer
  • 600 g gulerødder
  • 5 dl mornaysauce
  • salt
  • peber
  • ca. 450 g laksefilet
  • evt. lidt citronsaft
  • evt. lidt dild til pynt
Den lækre luftige porregratin med skinke, purløg og mornaysauce.
Nem porregratin med skinke

Fantastisk porregratin med skinke samt mornaysauce, der gør den ekstra lækker plus mega nem at lave, da man ikke behøver bakse med opbagning.

Smugkig på ingredienser
  • 2 porrer
  • 1 spsk olie
  • 6 æg
  • 200 g mornaysauce
  • 20 g revet parmesanost
  • 100 g skinkestrimler
  • 1 bdt purløg
  • 1/2 tsk salt
  • peber
  • rasp
  • smør
  • salat (f.eks. spidskålssalat eller broccolisalat)
  • brød (f.eks. rugbrød)
Annonce
Cremet porre-kartoffel med creme fraiche og purløg på toppen.
Porre-kartoffelsuppe

Super nem opskrift på porre-kartoffelsuppe, der med ganske få ingredienser får en skøn smag og en dejlig fylde. Suppen kan kan laves både med og uden fløde.

Smugkig på ingredienser
  • 1/2 kg kartofler
  • 1 l grøntsagsbouillon (terning + vand)
  • 3 porrer
  • Evt. 2 dl piskefløde eller mælk (kan sagtens udelades)
  • 1 tsk groft salt
  • peber
  • creme fraiche
  • purløg
  • Evt. flute eller andet brød som tilbehør
Skøn porretærte med skinke og en gylden overflade.
Porretærte med skinke

Skøn porretærte med skinke - perfekt til aftensmad eller som et lunt indslag på frokostbordet.

Smugkig på ingredienser
  • 50 g smør
  • 90 g hvedemel
  • 60 g grahamsmel
  • lidt vand
  • 300 g porre
  • salt
  • 2 æg
  • 1 dl A38
  • peber
  • 50 g skinkestrimler
  • 50 g revet mozzarella ost
Den lækre risotto med parmesan og asparges er en virkelig skøn ret, der med garanti vil begejstre.
Risotto med parmesan og asparges

Super cremet risotto med den lækreste blanding af asparges, porrer og parmesan. Perfekt serveret med lidt ristet brød til.

Smugkig på ingredienser
  • 2 porrer
  • 2 stængler bladselleri
  • 4 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 bdt asparges
  • 1 bdt persille
  • 3 dl risottoris
  • lidt salt
  • 2 dl hvidvin
  • 9 1/2 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl parmesanost
  • 1 spsk smør
  • 1/2 citron
  • peber
  • evt. brød (til servering)
Her er fadet lige kommet ud af ovnen.
Torsk i ovn med bacon og porrer

Rigtig god opskrift på torsk med bacon og porrer i en dejlig cremet sauce. Altsammen tilberedt i ét fad i ovnen, så det er super nemt.

Smugkig på ingredienser
  • 4 porrer
  • 4 dl mornaysauce
  • 2 dl bouillon (f.eks. fiske-, grøntsags- eller hønsebouillon)
  • salt
  • peber
  • ca. 300 g torskefilet (jeg brugte torskeloins)
  • 8 skiver bacon
Saftig kylling med sprød bacon på cremet porrebund.
Kylling i fad med porre og bacon

Nem og lækker opskrift på kylling med bacon og porre i fad.

Smugkig på ingredienser
  • 4 porrer
  • 5 dl mornaysauce
  • 8 skiver bacon
  • 4 kyllingefileter
  • lidt peber
Porretærten efter den har været en tur i ovnen.
Porretærte med hytteost

En dejlig grøntsagstærte som er nem at lave med porrer, hytteost og skinke i strimler. En herlig og billig hovedret.

Smugkig på ingredienser
  • 1 tærtedej (lav den selv eller køb en færdiglavet i supermarkedet)
  • 3 porrer
  • 100 g skinkestrimler
  • 450 g hytteost
  • 4 æg
  • salt
  • peber
Lækker fisk i fad med karry.
Torsk i fad med karry

Virkelig lækker opskrift på torsk i fad med porrer og æble samt en fantastisk karrysauce med fløde.

Smugkig på ingredienser
  • 4 porrer (se hvad du kan bruge overskydende porrer til)
  • 2 æbler (små)
  • 3 spsk smør
  • 2 spsk karry
  • 4 dl fløde
  • 1 spsk hvedemel
  • 400 g torsk
  • salt
  • peber
  • evt. 1/2 grøntsagsbouillonterning eller fiskebouillon (kan sagtens udelades)
  • f.eks. ris eller lækre blomkålsris
  • evt. mangochutney
De lækre frikadeller i fad med de flødebagte grøntsager i bunden.
Frikadeller i fad med kartofler og porrer

Super velsmagende frikadeller i fad med kartofler og porrer samt fløde, der gør retten cremet og ekstra lækker. En knaldgod ovnret, der endda er mega nem at lave og perfekt som både hverdagsret og gæstemad.

Smugkig på ingredienser
  • 1 kg kartofler
  • 350 g gulerødder
  • 3 porrer
  • 1/2 hønsebouillonterning
  • 1/2 dl vand (kogende)
  • 4 dl fløde
  • 1 1/2 tsk salt
  • peber
  • 500 g hakket svinekød
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 1 1/2 spsk mel
  • 2 spsk mælk
  1. « Forrige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. Næste »
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023