Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Boller - side 4

  • Fastelavnsboller
    • Fyld til fastelavnsboller
  • Grovboller
  • Osteboller & Ostebrød
  • Gulerodsboller
  • Boller med havregryn
Dejlige boller som alle kan lave.
Rosinboller

Rosinboller er nemme at bage og passer godt til festlige anledninger som fødselsdage eller til øjeblikke i hverdagen, hvor man vil hygge sig lidt ekstra.

Smugkig på ingredienser
  • 1/2 dl vand
  • 50 g gær
  • 100 g smør
  • 1 1/2 dl mælk
  • 2 æg
  • 2 spsk sukker
  • 1 spsk honning
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2 dl rosiner
  • 600 g mel
  • 100 g havregryn
  • 1 æg
Gode og sunde boller, der er nemme at lave. Bemærk at de skal hæve længe.
Gulerodsboller

Server nybagte gulerodsboller som morgenmadsboller i weekenden, som et sundere alternativ til fødselsdagsboller eller giv børnene dem med i madpakken.

Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
  • 3 1/2 gulerødder
  • 50 g gær
  • 2 1/2 dl vand (lunkent)
  • 1 3/4 dl fromage frais
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 3/4 dl hvedeklid elller fuldkornshvedemel
  • 3/4 dl havregryn
  • 3/4 dl durummel
  • hvedemel (nok til at gøre dejen sammenhængende, men stadig blød)
Disse grovboller er både fedtfattige og smager godt.
Grovboller

Grovboller er det sunde og lækre alternativ til madpakken eller som en lækker snack. Så er de ydermere så nemme at lave, at alle kan være med til det.

Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
  • 25 g gær
  • 3 dl vand (lunkent)
  • 2 1/2 tsk salt
  • 1 spsk olie
  • 1 1/2 dl fuldkornshvedemel
  • hvedemel
  • 1 æg
  • lidt vand
Var det noget med en speltbolle?
Speltboller

Nemme speltboller med masser af sunde kerner og frø, som både giver noget bid til bollerne og holder dig mæt i længere tid.

Smugkig på ingredienser
  • 50 g gær
  • 4 dl vand
  • 4 spsk olie
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1/2 dl hørfrø
  • 1/2 dl sesamfrø
  • salt
  • 200 g speltmel
  • 400 g hvedemel
De forrygende gode rugboller er også flotte med et lille drys sesam.
Gode rugboller

Enkle og virkelig gode rugboller med et højt indhold af rugmel, som skaber en fantastisk grov krumme og i samspil med solsikkekernerne giver et godt bid.

Smugkig på ingredienser
  • 1 dl øl
  • 3 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 spsk honning
  • 2 1/2 spsk olie
  • 1 dl solsikkekerner
  • 2 tsk maltmel (kan undlades)
  • 250 g rugmel
  • 2 1/2 tsk salt
  • 350 g hvedemel
  • sesamfrø
  • solsikkekerner
  • græskarkerner
En hel plade fyldt med nybagte, grove gulerodsboller.
Grove gulerodsboller

Lækre gulerodsboller som er både luftige og saftige - selvom de grove.

Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
  • 50 g gær
  • 1/2 l vand
  • 3 gulerødder
  • 15 g salt
  • 100 g grahamsmel
  • 100 g fuldkornshvedemel
  • 100 g knækkede hvedekerner
  • 600 g hvedemel
Dejlige hjemmebagte boller med chiafrø både indeni og på toppen
Boller med chiafrø

Super gode hjemmebagte boller med chiafrø og speltmel, så de er sundere, men stadig har en skøn luftig krumme. De kan virkelig anbefales.

Smugkig på ingredienser
  • 5 dl vand
  • 2 1/2 dl mælk
  • 25 g gær
  • 3 spsk chiafrø
  • 3 1/2 dl fuldkornsspeltmel
  • ca. 15 dl hvedemel
  • 1 knsp salt
  • 1/2 tsk sukker
  • 3 spsk rapsolie
  • 1 æg (sammenpisket)
  • chiafrø
Annonce
Friske lune boller med græskarkerner
Boller med græskarkerner

Disse dejlige boller med græskarkerner har en sej skorpe, der giver noget bid til de luftige boller. De kan bruges til alt fra morgenmad til frokost eller måske en eftermiddagssnack.

Smugkig på ingredienser
  • 25 g gær
  • 10 g salt
  • 15 g sukker
  • 5 1/2 dl vand (stuetemperatur)
  • 100 g fuldkornshvedemel
  • 50 g havregryn
  • 50 g græskarkerner
  • 600 g hvedemel
De skønne grove scones med rosiner og nødder smager ekstra godt helt nybagte.
Grove scones med rosiner

Super nemme og grove scones med søde rosiner, grofthakkede nødder og et frisk strejf af appelsin og citron.

Smugkig på ingredienser
  • 2 dl mælk
  • 50 g rosiner
  • 300 g speltmel (fint)
  • 150 g speltmel (groft)
  • 2 tsk bagepulver
  • 175 g smør (koldt)
  • 75 g sukker
  • 1 økologisk citron
  • 1/2 økologisk appelsin
  • 50 g hasselnødder
  • evt. lidt mælk til pensling
De nybagte gulerodsboller med solsikkefrø.
Gulerodsboller med solsikkekerner

Lad dig ikke skræmme af navnet: Gulerodsbollerne er bestemt ikke kedelige. De er f.eks. rigtig gode til morgenmad, madpakker og sandwich.

Smugkig på ingredienser
  • 4 dl skummetmælk (håndvarmt)
  • 50 g gær
  • 300 g gulerødder
  • 1 tsk salt
  • 1/2 dl solsikkekerner
  • ca. 400 g hvedemel
  • 250 g fuldkornshvedemel
Lækre og saftige gulerodsboller lige taget ud af ovnen.
Saftige gulerodsboller

Skønne og indbydende boller med gulerod, der gør dem dejligt saftige og svampede. Gulerodsbollerne kan både spises som de er eller nydes med noget lækkert pålæg.

Smugkig på ingredienser
  • 5 dl mælk
  • 1 dl vand
  • 50 g gær
  • 1 tsk salt
  • 1/2 spsk honning
  • ca. 250 g gulerødder
  • 3 dl havregryn
  • 150 g fuldkornshvedemel
  • ca. 750 g hvedemel
  • æg (til pensling)
Brydebrødet i bradepanden.
Brydebrød i bradepande

Det her brydebrød i bradepande smager skønt og har en herlig grov krumme samt et dejligt bid fra de forskellige kerner.

Smugkig på ingredienser
  • 500 g hvedemel
  • 150 g finvalsede havregryn
  • 200 g grahamsmel
  • 1/2 pk tørgær
  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g græskarkerner
  • 25 g sesamfrø
  • 1 1/2 tsk salt
  • 7 dl vand
  • 2 tsk honning
  • blandede kerner til pynt
En dejlig luftig krumme og en lækker chokoladecreme
Fastelavnsboller med chokoladecreme

Dejlige bløde fastelavnsboller med chokoladecreme og en luftig krumme. De er milde og søde i smagen, og opskriften forklarer meget præcist, hvordan de skal bages.

Smugkig på ingredienser
  • 2 1/2 dl sødmælk
  • 2 1/2 dl fløde
  • 1 vaniljestang
  • 1 1/2 dl sukker
  • 5 æggeblommer
  • 3/4 dl majsstivelse
  • 30 g mørk chokolade
  • 25 g smør
  • 6 dl mælk
  • 1 vaniljestang
  • 25 g gær
  • 1 æg
  • 1 3/4 dl sukker
  • 1/2 tsk kardemomme
  • ca. 17 dl hvedemel
  • 175 g smør (stuetemperatur)
  • 1 æg (til pensling)
  • evt. flormelis
  • evt. glasur
Nybagte havregrynsboller.
Havregrynsboller

Nem opskrift på havregrynsboller med et lille strejf af honning.

Smugkig på ingredienser Fedtfattig opskrift
  • 50 g gær
  • ca. 7 dl vand (lunkent)
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk salt
  • 350 g havregryn
  • ca. 500 g hvedemel
Dejlige nybagte gulerodsbrud, der tilmed er sunde
Sunde gulerodsbrud

Lækre sunde gulerodsbrud fyldt med solsikkekerner, revet gulerod og havregryn og helt uden smør. Gulerødderne giver en flot farve og en dejlig saftig krumme.

Smugkig på ingredienser
  • 1 1/2 dl vand
  • 1 1/2 dl A38
  • 40 g gær
  • 2 spsk honning
  • 1/2 tsk salt
  • 100 g finvalsede havregryn
  • 300 g hvedemel
  • 3 gulerødder
  • 1 æg
  • 1 1/2 dl solsikkekerner
  1. « Forrige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. Næste »
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025