Gryderetter - side 4

Lidt anderledes ret med hakket oksekød i selskab med kokosmælk, karry og rodfrugter.
Opskrift med hakket oksekød, karry og kokosmælk

God opskrift med hakket oksekød, kartofler og gulerødder i en cremet sovs med kokosmælk og et mildt strejf af karry.

Porc au vin serveret med ny kartofler
Porc au vin

Porc au vin er en franskinspireret fyldig svinekødsgryde med rødvin, champignon og perleløg, der f.eks. kan serveres med kartofler, ris eller brød til. Det er ganske enkelt simremad, når det er bedst.

Den skønne cremede sauce er pefekt til at smyge sig om pasta
Svinemørbrad i hvidvinssauce

Saftig svinemørbrad i en cremet hvidvinssauce med fløde, bacon, løg og peberfrugt - så bliver det næsten ikke bedre.

Et godt alternativ til chili con carne. Kan serveres med f.eks. brød eller ris.
Chili-gryde

Chiligryde med sprøde tortillachips og diverse grøntsager. En lidt anderledes form for suppe.

Gullaschen skal stå og simre i gryden i cirka 45 minutter.
Fynsk Gullasch

Simpel gullasch som den traditionelt er blevet lavet på Fyn.

Med karry og ananas får gryden masser af smag og farve.
Gryde med karry og ananas

Fedtfattig hverdagsmad med få, velsmagende ingredienser som æble og ananas, velkrydret med karry. Server gryden med ris og du har hurtigt et helstøbt måltid.

Peanutsaucen kan også bruges i mexicanske retter.
Kylling i peanutsauce

En dejligt krydret kyllingeret med peanutbutter, chili og kanel. En gryderet som varmer og smager godt igennem på de kolde aftener.

Lammegryde kaldes også for irsk stuvning.
Lammegryde med kartofler og pasta

Lammegryde smager fremragende og er nemt at lave i store portioner.

Kan serveres med ris eller pasta.
Mørbradgryde med madlavningsfløde

Populær opskrift på mørbradgryde med madlavningsfløde. Nem at lave og et sikkert hit for både unge og gamle når den serveres til aftensmaden.

En lækker hverdagsret med quinoa og chorizo.
Quiñoa med chorizo

Kraftfuld gryderet med quiñoa, chorizo og grøntsager. Hverdagsmad fuld af smag.

Den kinesiske svinegryde serveret med ris.
Svinegryde

Svinegryde er en kinesisk inspireret gryderet. Du kan også snildt bruge lammekød til denne ret, så skal den blot koge i 30 minutter i stedet for 15 minutter.

Skipperlabskovs

En rigtig dansk klassiker opskrift med skært kød af enten okse, kalv eller lam og kartofler. Skal stå og snurre en times tid under låg.