Italiensk mad - side 3

Meget udførlig opskrift på hvordan du laver en rigtigt god traditionel lasagne med bechamelsauce.

De bedste ciabattaboller, der bages på bagestål, så de bliver mega sprøde og super luftige.

Super god opskrift på et virkelig lækkert durumbrød med en sej skorpe og en fantastisk krumme, og det består af blot fem ingredienser; vand, mel, salt, gær og et drys tålmodighed.

Super nem opskrift på italiensk inspireret farsbrød med soltørrede tomater og parmaskinke, der giver en fantastisk lækker smag og en sprød og salt overflade.

Den bedste opskrift på pizzaer lavet på bagestål med en pizzadej, der sørger for en perfekt sprød og luftig bund.

Det her må være verdens bedste italienske kødsovs. Den har den helt rigtige blanding af grøntsager og krydderier samt pesto og ost, som både giver masser af smag og en fantastisk konsistens.

Lækker peberfrugtsuppe lavet med bagte peberfrugter og cherrytomater, så den er proppet med smag. Med hvidløgscreme og et stykke godt brød til er det en suveræn forret eller hovedret.

Bruschettas med svampe i en skøn flødesauce med hvidløg er virkelig lækkert. De sprøde stykker brød smager fantastisk med den cremede svampesauce.

Super lækker og sprød bruschetta med friske tomater og dejlig blød italiensk ost. Super nem og hurtig forret eller snack, som tilmed er billig.

Dejligt nem opskrift på den klassiske italienske forret carpaccio, der består af tynde skiver oksekød, parmesan i flager, ristede pinjekerner og frisk basilikum.

Dejlige luftige ciabattaboller, der bliver koldhævede og dermed får den lækreste krumme. Bollerne bages ved høj varme, hvilket giver dem en dejlig sprød overflade.

Nem og hurtig opskrift på et virkelig lækkert focaccia brød med rosmarin og salt, der giver en skøn smag og får hele huset til at dufte af Italien.

Fantastisk hjemmelavet foccacia med tomat og fetaost, som udgør en utroligt god smagskombination. Opskriften er rigtig nem at følge, og der er til mange mennesker.

Spændende vegetarisk opskrift på portobellosvampe fyldt med tomat og mozzarella. Kan både serveres som forret, tilbehør eller som den primære ting i en hovedret.

Lækker opskrift på hjemmelavet ravioli med et herligt fyld af spinat og ricotta. Den friske pasta slår til enhver tid den færdigkøbte, og den kan serveres med lige den sauce, du har mest lyst til.