Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Italiensk mad - side 3

  • Opskrifter på pizza
    • Pizzasnegle
    • Sunde pizzaer
  • Lasagne
    • Lasagne med spinat
    • Tilbehør til lasagne
  • Pesto
    • Basilikumpesto
  • Bruschettas
  • Italienske desserter
God lasagne med kraftfuldt fyld og smeltet ost på toppen.
Traditionel lasagne med bechamelsauce

Meget udførlig opskrift på hvordan du laver en rigtigt god traditionel lasagne med bechamelsauce.

Smugkig på ingredienser
  • 600 g lasagneplader (forkogte)
  • 500 g hakket oksekød
  • 3 spsk olivenolie
  • 100 g bacon
  • 2 løg (mellemstore)
  • 2 gulerødder
  • 2 stilke bladselleri
  • 3 fed hvidløg (knuste)
  • 6 tomater
  • 3 spsk tomatpuré
  • 2 1/2 dl bouillon
  • 2 dl rødvin
  • 3 spsk persille (Hakket)
  • 1/2 tsk revet muskatnød
  • salt
  • peber (friskkværnet)
  • 75 g smør
  • 75 g hvedemel
  • 4 1/2 dl mælk
  • salt
  • peber
  • 150 g parmesanost (kommes over lasagnen inden den bages)
  • lidt smør (kommes over lasagnen inden den bages)
Her ses de lækre boller både indeni og udenpå
Ciabattaboller på bagestål

De bedste ciabattaboller, der bages på bagestål, så de bliver mega sprøde og super luftige.

Smugkig på ingredienser
  • 3 g gær (cirka på størrelse med en ært)
  • 200 g vand (koldt)
  • 250 g mel (f.eks. manitobamel eller andet mel med over 12% proteinindhold)
  • 3 g gær
  • 250 g vand (koldt)
  • 50 g durummel (plus ekstra til formning af ciabattabollerne)
  • 225 g mel (f.eks. manitobamel eller andet mel med over 12% proteinindhold)
  • 12 g salt
  • ca. 2 dl vand (kogende)
Nemt og luftigt durumbrød.
Durumbrød – nem opskrift

Super god opskrift på et virkelig lækkert durumbrød med en sej skorpe og en fantastisk krumme, og det består af blot fem ingredienser; vand, mel, salt, gær og et drys tålmodighed.

Smugkig på ingredienser
  • 12 g gær
  • 3 dl vand
  • 100 g durummel
  • 300 g hvedemel
  • 1 1/4 tsk salt
  • lidt ekstra mel til at forme durumbrødet
Smagen af italien forstærkes med parmaskinke, der bliver sprødt og lækkert
Italiensk farsbrød

Super nem opskrift på italiensk inspireret farsbrød med soltørrede tomater og parmaskinke, der giver en fantastisk lækker smag og en sprød og salt overflade.

Smugkig på ingredienser
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bdt frisk basilikum (lille)
  • 80 g soltørrede tomater (i olie)
  • 50 g revet parmesanost
  • 2 æg
  • 1 ds tomatpuré (lille)
  • 450 g hakket oksekød
  • 450 g hakket svinekød
  • salt
  • peber
  • 8 skiver parmaskinke
  • olie fra de soltørrede tomater
Se lige hvor luftig skorpen bliver på de lækre pizzaer.
Pizza på bagestål - bedste pizzadej til perfekt sprød bund

Den bedste opskrift på pizzaer lavet på bagestål med en pizzadej, der sørger for en perfekt sprød og luftig bund.

Smugkig på ingredienser
  • 8 g gær (kan jeg bruge surdej?)
  • 380 g vand
  • 80 g durummel (plus ekstra til formning af pizzaerne)
  • 450 g hvedemel (gerne manitobamel eller andet mel med min. 12% protein)
  • 15 g salt
  • 60 g tomatsauce (færdigkøbt eller hjemmelavet)
  • 2 kugler mozzarella ost
  • Valgfri topping (f.eks. pepperoni skinke, svampe, peberfrugt osv.)
Den lækreste kødsovs simrer i gryden.
Verdens bedste kødsovs

Det her må være verdens bedste italienske kødsovs. Den har den helt rigtige blanding af grøntsager og krydderier samt pesto og ost, som både giver masser af smag og en fantastisk konsistens.

Smugkig på ingredienser
  • 3 gulerødder
  • 3 peberfrugter (flot at bruge forskellige farver)
  • 2 stængler bladselleri
  • 1 løg (stort)
  • 3 fed hvidløg (evt. flere alt efter smag)
  • olivenolie
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 spsk tørret basilikum
  • 1 spsk tørret oregano
  • 2 tsk tørret timian
  • 1/2 tsk tørret rosmarin
  • 2 ds hakkede tomater (neutral)
  • 1 glas rød pesto à ca. 100 gram
  • 1 oksebouillonterning
  • 100 g parmesanost
  • evt. 2 spsk mascarpone (kan sagtens udelades)
  • 1 glas sorte oliven uden sten (lille)
  • peber
  • spaghetti
  • hvidløgsflute
Den velsmagende bagte peberfrugtsuppe serveret med brød og hvidløgscreme til.
Bagt peberfrugtsuppe

Lækker peberfrugtsuppe lavet med bagte peberfrugter og cherrytomater, så den er proppet med smag. Med hvidløgscreme og et stykke godt brød til er det en suveræn forret eller hovedret.

Smugkig på ingredienser
  • 7 snackpebre (á 90 g)
  • 200 g cherrytomater
  • 1 rødløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/2 spsk tørret timian
  • 1/2 spsk tørret oregano
  • salt
  • peber
  • 6 fed hvidløg
  • 7 dl grøntsagsbouillon
  • 1/2 spsk tomatpuré
  • 1 dl fløde
  • 1 bdt frisk basilikum
  • en smule sukker
  • 3 fed hvidløg (halvdelen af de bagte hvidløg fra suppen)
  • 1 1/2 dl creme fraiche
  • salt
  • peber
  • flute
Annonce
Skønne bruschettas med svampe i flødesauce
Bruschetta med svampe

Bruschettas med svampe i en skøn flødesauce med hvidløg er virkelig lækkert. De sprøde stykker brød smager fantastisk med den cremede svampesauce.

Smugkig på ingredienser
  • 500 g svampe (jeg brugte champignoner)
  • 1 ciabattabrød flute
  • olie (til brødet)
  • 2 spsk olivenolie
  • 30 g smør
  • 2 fed hvidløg
  • 3 dl piskefløde
  • salt
  • peber
  • evt. hvidløg (til brødene)
  • evt. persille
To stk. færdige bruschetta med tomat og mozzarella
Bruschetta med tomat og ost

Super lækker og sprød bruschetta med friske tomater og dejlig blød italiensk ost. Super nem og hurtig forret eller snack, som tilmed er billig.

Smugkig på ingredienser
  • 8 cherrytomater
  • 1/2 skalotteløg
  • ca. 16 blade frisk basilikum
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk citronsaft (friskpresset)
  • salt
  • peber
  • 1 flute
  • 125 g mozzarella ost
  • evt. 2 fed hvidløg
Lækker carpaccio med masser af frisk basilikum på toppen
Carpaccio – nem opskrift på klassisk italiensk forret

Dejligt nem opskrift på den klassiske italienske forret carpaccio, der består af tynde skiver oksekød, parmesan i flager, ristede pinjekerner og frisk basilikum.

Smugkig på ingredienser
  • 15 g pinjekerner
  • 90 g oksefilet (gerne skåret på forhånd)
  • 20 g parmesanost (hel eller i flager)
  • God ekstra jomfruolivenolie
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • havsalt
  • peber (friskkværnet)
En hel kurv fuld af skønne friskbagte ciabattaboller
Ciabattaboller

Dejlige luftige ciabattaboller, der bliver koldhævede og dermed får den lækreste krumme. Bollerne bages ved høj varme, hvilket giver dem en dejlig sprød overflade.

Smugkig på ingredienser
  • 5 g gær
  • 5 dl vand
  • 1 1/2 tsk salt (fint)
  • 200 g durummel
  • 400 g hvedemel
Fantastisk lækkert focaccia med rosmarin og havsalt
Focaccia brød med manitoba eller durummel

Nem og hurtig opskrift på et virkelig lækkert focaccia brød med rosmarin og salt, der giver en skøn smag og får hele huset til at dufte af Italien.

Smugkig på ingredienser
  • 15 g gær
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 tsk honning
  • 3 1/2 dl vand
  • 150 g durummel eller manitobamel
  • 225 g ølandshvedemel (eller almindelig hvedemel)
  • 1/2 dl olivenolie
  • 4 kviste rosmarin
  • 2 spsk vand
  • havsalt
Luftigt hjemmelavet foccacia med tomat og fetaost
Foccacia med tomat og feta

Fantastisk hjemmelavet foccacia med tomat og fetaost, som udgør en utroligt god smagskombination. Opskriften er rigtig nem at følge, og der er til mange mennesker.

Smugkig på ingredienser
  • 50 g gær
  • 9 dl vand
  • ca. 18 dl hvedemel
  • 1 knsp sukker
  • 1 knsp salt
  • 5 spsk olivenolie
  • ca. 10 cherrytomater (små)
  • feta
  • olivenolie
  • flagesalt
Italiensk-inspirerede portobellosvampe bagt med vegetarisk fyld af tomat og mozzarella.
Fyldte portobellosvampe med tomat og mozzarella (vegetar)

Spændende vegetarisk opskrift på portobellosvampe fyldt med tomat og mozzarella. Kan både serveres som forret, tilbehør eller som den primære ting i en hovedret.

Smugkig på ingredienser
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 6 portobellosvampe
  • 100 g cherrytomater eller andre små tomater
  • 125 g mozzarella ost (kugle)
  • salt
  • peber
  • frisk basilikum til pynt
  • balsamicocreme til pynt (kan f.eks. købes i Bilka og Meny)
Ravioli med skønt fyld af spinat og ricotta
Hjemmelavet ravioli med spinat og ricotta

Lækker opskrift på hjemmelavet ravioli med et herligt fyld af spinat og ricotta. Den friske pasta slår til enhver tid den færdigkøbte, og den kan serveres med lige den sauce, du har mest lyst til.

Smugkig på ingredienser
  • 100 g durummel
  • 100 g hvedemel
  • 2 æg (størrelse M/L)
  • 1 spsk vand
  • 50 g spinat (jeg brugte babyspinatblade)
  • 1/2 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 125 g ricotta
  • salt
  • peber
  1. « Forrige
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. …
  9. 9
  10. Næste »
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023