Italiensk mad - side 3

God lasagne med kraftfuldt fyld og smeltet ost på toppen.
Traditionel lasagne med bechamelsauce

Meget udførlig opskrift på hvordan du laver en rigtigt god traditionel lasagne med bechamelsauce.

Her ses de lækre boller både indeni og udenpå
Ciabattaboller på bagestål

De bedste ciabattaboller, der bages på bagestål, så de bliver mega sprøde og super luftige.

Nemt og luftigt durumbrød.
Durumbrød – nem opskrift

Super god opskrift på et virkelig lækkert durumbrød med en sej skorpe og en fantastisk krumme, og det består af blot fem ingredienser; vand, mel, salt, gær og et drys tålmodighed.

Smagen af italien forstærkes med parmaskinke, der bliver sprødt og lækkert
Italiensk farsbrød

Super nem opskrift på italiensk inspireret farsbrød med soltørrede tomater og parmaskinke, der giver en fantastisk lækker smag og en sprød og salt overflade.

Se lige hvor luftig skorpen bliver på de lækre pizzaer.
Pizza på bagestål - bedste pizzadej til perfekt sprød bund

Den bedste opskrift på pizzaer lavet på bagestål med en pizzadej, der sørger for en perfekt sprød og luftig bund.

Den lækreste kødsovs simrer i gryden.
Verdens bedste kødsovs

Det her må være verdens bedste italienske kødsovs. Den har den helt rigtige blanding af grøntsager og krydderier samt pesto og ost, som både giver masser af smag og en fantastisk konsistens.

Den velsmagende bagte peberfrugtsuppe serveret med brød og hvidløgscreme til.
Bagt peberfrugtsuppe

Lækker peberfrugtsuppe lavet med bagte peberfrugter og cherrytomater, så den er proppet med smag. Med hvidløgscreme og et stykke godt brød til er det en suveræn forret eller hovedret.

Skønne bruschettas med svampe i flødesauce
Bruschetta med svampe

Bruschettas med svampe i en skøn flødesauce med hvidløg er virkelig lækkert. De sprøde stykker brød smager fantastisk med den cremede svampesauce.

To stk. færdige bruschetta med tomat og mozzarella
Bruschetta med tomat og ost

Super lækker og sprød bruschetta med friske tomater og dejlig blød italiensk ost. Super nem og hurtig forret eller snack, som tilmed er billig.

Lækker carpaccio med masser af frisk basilikum på toppen
Carpaccio – nem opskrift på klassisk italiensk forret

Dejligt nem opskrift på den klassiske italienske forret carpaccio, der består af tynde skiver oksekød, parmesan i flager, ristede pinjekerner og frisk basilikum.

En hel kurv fuld af skønne friskbagte ciabattaboller
Ciabattaboller

Dejlige luftige ciabattaboller, der bliver koldhævede og dermed får den lækreste krumme. Bollerne bages ved høj varme, hvilket giver dem en dejlig sprød overflade.

Fantastisk lækkert focaccia med rosmarin og havsalt
Focaccia brød – lækker opskrift

Nem og hurtig opskrift på et virkelig lækkert focaccia brød med rosmarin og salt, der giver en skøn smag og får hele huset til at dufte af Italien.

Luftigt hjemmelavet foccacia med tomat og fetaost
Foccacia med tomat og feta

Fantastisk hjemmelavet foccacia med tomat og fetaost, som udgør en utroligt god smagskombination. Opskriften er rigtig nem at følge, og der er til mange mennesker.

Italiensk-inspirerede portobellosvampe bagt med vegetarisk fyld af tomat og mozzarella.
Fyldte portobellosvampe med tomat og mozzarella (vegetar)

Spændende vegetarisk opskrift på portobellosvampe fyldt med tomat og mozzarella. Kan både serveres som forret, tilbehør eller som den primære ting i en hovedret.

Ravioli med skønt fyld af spinat og ricotta
Hjemmelavet ravioli med spinat og ricotta

Lækker opskrift på hjemmelavet ravioli med et herligt fyld af spinat og ricotta. Den friske pasta slår til enhver tid den færdigkøbte, og den kan serveres med lige den sauce, du har mest lyst til.