Italiensk mad - side 5

De færdige bruschettas, serveringsklar med fyld af chorizo og saftig tomat.
Bruschetta med chorizo

Sprøde bruschettas med hvidløg, solmodne tomater og kraftfuld chorizo samt løg, der steges sammen med pølsen for at få endnu mere smag.

Både lækkert og dekorativt.
Bruschetta med mozzarella

Den klassiske opskrift på bruschetta med mozzarella.

Finthakket purløg passer perfekt sammen med rejerne og pynter på toppen.
Bruschetta med rejer

Utrolig nem opskrift på de bedste bruschettas med rejer i en dejlig dressing, som går fortrinligt i spænd med det ristede brød.

Fantastisk forret, hvor carpaccio toppes med rucola og tynde parmesanflager.
Carpaccio med rucola og parmesan

Forrygende opskrift på carpaccio med rucola og tynde parmesanflager. En simpel kombination, der er sprængfyldt med smag og kan være klar på et øjeblik.

Man kan evt. undlade baconternene, hvis retten skal være vegetarisk.
Den lækreste dressing, der passer fantastisk godt til carpaccio
Dressing til carpaccio

Virkelig lækker dressing, hvor smagen af basilikum, hvidløg og dijonsennep går op en i en højere enhed. Den passer fuldstændig perfekt til carpaccio.

Langtidshævningen sørger for en helt fantastisk krumme uden besvær.
Focaccia i bradepande

Fantastisk focaccia brød i bradepande med den lækreste topping af olivenolie, rosmarin, salt og parmesan, der gør brødet helt uimodståeligt.

Dejlig focaccia med oliven og frisk timian
Focaccia med oliven

Dejlig svampet og lækker focaccia med oliven indeni og på toppen. Frisk timian på toppen får brødet til at smage ekstra dejligt, og der giver samtidig en skøn duft, når det bages.

Super lækker focaccia med skinke i dejen
Focaccia med skinke

Lækker focaccia fyldt med skinke og timian og med den skønneste sprøde skorpe, der er drysset med flager af havsalt. Brødet er perfekt som tilbehør til suppe.

Skønt focaccia med soltørrede tomater, der giver sødme og smag
Focaccia med soltørrede tomater

Skøn focaccia med dejlige soltørrede tomater, der giver en herlig smag til det hjemmebagte brød. Det er nemt at lave og perfekt som tilbehør eller indslag på en buffet.

Rucola, pølse og en skøn basilikummayo gør disse focaccia sandwich mega lækre.
Focaccia sandwich med rucola og pølse

De her mega gode focaccia sandwich med pølse og rucola er super simple, men leverer virkelig på smagen og er dejlige at have med i f.eks. madpakken eller på skovtur.

Virkelig lækkert og nemt grydebrød med durum
Grydebrød med durum

Super lækkert grydebrød med durum, der får det til at hæve ekstra meget, så det får en fantastisk luftig krumme og den skønneste sprøde skorpe.

Hjemmebagte kiks med oregano og parmesan

Lækre små kiks med en skøn smag af oregano og parmesan. De er gode til ostebord, tapas eller som en lille snack, f.eks. med lidt rød pesto til, og de går godt til alle drinks.

Pizzaen bliver dejligt sprød og smager skønt med det lækre fyld.
Hvid pizza med kylling

Super god hvid pizza med kylling, creme fraiche og rødløg - en pizzavariant, der bliver en ny favorit, når du først har prøvet den.

Den færdige pizza.
Indbagt pizza med spaghetti og kødsovs

Lækker indbagt pizza med sprød dej, fyldig spaghetti og kødsovs og smeltet ost forener det bedste fra det italienske køkken. Den vil hele familien elske!