Juleopskrifter - side 3

Dejlig nem og frisk karrysalat, der passer perfekt til sild og æg. Kombinationen af de søde stykker æble og de skarpe løg gør karrysalaten ekstra velsmagende.

Fantastisk nuttet marcipangris med små lyserøde ører, blå øjne og krølle på halen. Det er altid sjovere at lave mandelgaven selv, og opskriften vejleder dig hele vejen.

Fantastisk nemme pebernødder, som smager skønt. Lav gerne rigeligt, for de forsvinder hurtigt.

Super gode shots, der smager skønt af ris a la mande. De bliver med garanti et populært indslag ved festlige lejligheder.

Smuk og lækker rødkålssalat med frisk appelsin, sprøde ristede valnødder, og en dejlig dressing med honning og appelsinsaft, der sætter prikken over i'et.

Dejlig, nem og frisk rødkålssalat med granatæble og en fantastisk dressing der passer perfekt sammen med både rødkålen og granatæblekernerne.

Denne skønne rødkålssalat med æbler og nødder kan bruges som et friskt og nærende alternativ til den traditionelle varme rødkål, men er god som tilbehør til det meste.

Rigtig god salat til and med appelsin, rødkål og grønkål samt en frisk dressing og sprøde nødder. Hurtig at bikse sammen, imens andestegen er i ovnen.

Rigtig god gammeldags sovs til and med en helt fantastisk smag fra andefond og fløde og en dejlig nem fremgangsmåde.

Dejlige sunde æbleskiver, der er lavet helt uden mel, sukker og smør. Æbleskiverne er helt perfekt svampede, og de kan f.eks. serveres med lidt sukkerfri syltetøj til.

Dejlig og nem vintersalat med bl.a. grønkål, blåbær, appelsin og valnødder. Server til kød og kartofler eller som en sund frokostret.

Fuldstændig forrygende jule-cheesecake med knuste pebernødder som bund og lækkert fyld med hvid chokolade og appelsin. Alle julens bedste smage samlet i én kage.

Herlige julecupcakes med cremet frosting og evt. lidt knuste pebernødder som pynt på toppen.

Jødekager hører sig julen til. De er meget simple at lave og smager dejligt med kanelsukkeret og de finthakkede mandler på.

Hjemmelavet karrysalat smager bare bedre, og det er utroligt nemt at lave. Opskriften er meget enkel og egner sig godt som tilbehør til brød på det kolde bord.