Juleopskrifter - side 3
Det er faktisk overraskende nemt at lave gravad laks med denne opskrift. Det kræver, at man går i gang et par dage før, man vil servere det, men den hjemmelavede variant er virkelig lækker.
Luksus havregrynskugler med marcipan. De er nemme at lave og simpelthen så lækre.
Lækre havregrynskugler i en sundere udgave helt uden smør, men med dadler og kokosolie. De er super nemme at lave og kan spises med god samvittighed.
Julen kan kun blive ekstra god med denne suveræne jule gin og tonic. Kombinationen af kirsebærvin og appelsin sender julestemningen helt i vejret.
Lækre julemuffins med chokolade, der er pyntet med en skøn pebermyntesmørcreme og sukkerkugler, så de ligner små juletræer.
Fænomenal karrysalat med bl.a. finthakket æble, æg og cornichoner, som giver en perfekt balance mellem det søde og det syrlige, det cremede og det sprøde.
Dejlig nem og frisk karrysalat, der passer perfekt til sild og æg. Kombinationen af de søde stykker æble og de skarpe løg gør karrysalaten ekstra velsmagende.
Sådan et langtidsstegt andebryst er bare for lækkert. Det bliver ekstra saftigt og får grill til sidst, så skindet bliver sprødt.
Fantastisk nuttet marcipangris med små lyserøde ører, blå øjne og krølle på halen. Det er altid sjovere at lave mandelgaven selv, og opskriften vejleder dig hele vejen.
Nemme pebernødder med den helt rigtige smag, selvom de er uden fløde. Lav gerne rigeligt, for de forsvinder hurtigt.
Super gode shots, der smager skønt af ris a la mande. De bliver med garanti et populært indslag ved festlige lejligheder.
Se hvordan du koger risengrød i stegepose - det er både mega nemt, og grøden brænder ikke på.
Smuk og lækker rødkålssalat med frisk appelsin, sprøde ristede valnødder, og en dejlig dressing med honning og appelsinsaft, der sætter prikken over i'et.
Dejlig, nem og frisk rødkålssalat med granatæble og en fantastisk dressing der passer perfekt sammen med både rødkålen og granatæblekernerne.
Denne skønne rødkålssalat med æbler og nødder kan bruges som et friskt og nærende alternativ til den traditionelle varme rødkål, men er god som tilbehør til det meste.