Juleopskrifter - side 4

Denne skønne rødkålssalat med æbler og nødder kan bruges som et friskt og nærende alternativ til den traditionelle varme rødkål, men er god som tilbehør til det meste.

Rigtig god salat til and med appelsin, rødkål og grønkål samt en frisk dressing og sprøde nødder. Hurtig at bikse sammen, imens andestegen er i ovnen.

Når du salter en flæskesteg med denne saltlage, bliver du belønnet med det lækreste kød, der er ekstra saftigt.

Rigtig god gammeldags sovs til and med en helt fantastisk smag fra andefond og fløde og en dejlig nem fremgangsmåde.

Dejlige sunde æbleskiver, der er lavet helt uden mel, sukker og smør. Æbleskiverne er helt perfekt svampede, og de kan f.eks. serveres med lidt sukkerfri syltetøj til.

Dejlig og nem vintersalat med bl.a. grønkål, blåbær, appelsin og valnødder. Server til kød og kartofler eller som en sund frokostret.

Fuldstændig forrygende julecheesecake med knuste pebernødder som bund og lækkert fyld med hvid chokolade og appelsin. Alle julens bedste smage samlet i én kage.

Herlige julecupcakes med cremet frosting og evt. lidt knuste pebernødder som pynt på toppen.

Jødekager hører sig julen til. De er meget simple at lave og smager dejligt med kanelsukkeret og de finthakkede mandler på.

Hjemmelavet karrysalat smager bare bedre, og det er utroligt nemt at lave. Opskriften er meget enkel og egner sig godt som tilbehør til brød på det kolde bord.

Kokosmakroner er noget af det mest almindelige at lave til julehyggen, da de smager fantastisk godt. Smør lidt smeltet chokolade i bunden for en ekstra god smag.

Risengrød er en klassisk ret som ofte serveres omkring juletid, men som sagtens kan nydes hele året rundt. Det er nemt og billigt og et garanteret hit for alle aldersgrupper.

Frisk og farverig rødkålssalat med vindruer og persille samt en rigtig god honning/senneps-dressing.

Dejlig og nem opskrift på tarteletter med høns i asparges. Denne klassiske danske ret er lige så populær nu, som den nogensinde har været og et sikkert hit at servere for store og små.

Lækre halve æg med fyld af æggeblomme, mayonnaise og dijonsennep samt sprød bacon og skønne cherrytomater på toppen. En fantastisk lille servering.