Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Årstidens køkken - Opskrifter til årstider og højtider

Vi har samlet opskrifter til hele årstidens køkken samt til specifikke højtider. Der er opskrifter til jul, påske, opskrifter på sommermad og meget mere.

  • Juleopskrifter
    • Konfekt
    • Æbleskiver
    • Havregrynskugler
    • Julesmåkager
    • Klatkager
    • Julekager
  • Sommermad
    • Koldskål
    • Forretter til sommer
    • Sommermad til gæster
    • Nye kartofler
  • Nytårsmad
    • Forretter til nytår
    • Nytårsforretter uden fisk
  • Halloween
  • Efterårsretter
    • Forretter til efterår
  • Påskemad
  • Studenterkørsel
En dejlig færdigbagt champignontærte.
Champignontærte

En let opskrift på champignontærte med løg, æg og hytteost som smager fortryllende.

Smugkig på ingredienser
  • 1 tærtedej (kan købes færdig i supermarkedet eller laves fra bunden)
  • 250 g champignoner
  • 2 løg
  • 4 æg
  • 500 g hytteost
  • salt
  • peber
Lækre fastelavnsboller på gammeldags facon med vaniljecreme og remonce indeni.
Gammeldags fastelavnsboller

Suveræne fastelavnsboller af den gammeldags slags med en blød og luftig bolle, der er fyldt med både remonce og vaniljecreme, så de er ekstra lækre.

Smugkig på ingredienser
  • 2 dl sødmælk
  • 1 1/2 dl fløde
  • 3/4 vaniljestang
  • 75 g sukker
  • 2 æg
  • 2 1/4 spsk majsstivelse
  • 80 g smør
  • 2 dl sødmælk
  • 25 g gær
  • 2 æg
  • 40 g sukker
  • 1/4 vaniljestang
  • 1/2 tsk salt
  • 1 1/4 tsk kardemomme
  • ca. 525 g hvedemel
  • 75 g marcipan (stuetempereret)
  • 75 g sukker
  • 75 g smør (stuetempereret)
  • 1 æg
  • 2 spsk mælk
  • 150 g flormelis
  • 15 g kakaopulver
  • 2 spsk vand
Pastaretten på panden.
Nem pastaret

En nem og hurtig pastaret som man kan lave med de mest basale ingredienser.

Smugkig på ingredienser
  • 350 g pasta
  • 1 hoved broccoli (ca. 500 gram)
  • 2 løg
  • 1 peberfrugt
  • 1 tomat
  • olie
  • 100 g skinketern
  • 2 dl mornaysauce
Safranboller eller Luciaboller hedder på svensk lussekatter
Luciaboller

Luciaboller er en svensk tradition. Det er luftige boller med safran og rosiner, der er formet som på billedet, og de serveres på Luciadag, d. 13. december.

Smugkig på ingredienser
  • 50 g smør
  • 5 dl mælk
  • 50 g gær
  • 1/2 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 700 g hvedemel
  • 125 g smør (blødt)
  • 1 1/2 dl sukker
  • 1/2 g safran
  • 1 æg
  • ca. 200 g hvedemel (til æltning af dejen)
  • 1 æg til pensling
  • 1 håndfuld rosiner
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025