Æg - side 4

Skøn fyldig tomatsuppe med et dejligt hårdkogt æg på toppen.
Tomatsuppe med æg

Rigtig god tomatsuppe, der smager dejligt og serveres med hårdkogte æg. Hurtig og simpel ret at bikse sammen.

Enkel aftensmad med masser af smag.
Æggekage med svampe

Skøn æggekage med fyld af svampe, som sammen med løg og bacon, giver masser af smag.

Super lækre æggemuffins fyldt med dejlige champignoner
Æggemuffins med champignoner

De er æggemuffins med champignoner er virkelig lækre og tilmed sunde. De er fyldt med hytteost og stegte champignoner, der giver en skøn smag og dejlig konsistens.

Lækre små æggemuffins fyldt med grøntsager!
Æggemuffins med grøntsager

Lækre æggemuffins fyldt med masse grøntsager og en dejlig frisk topping bestående af både creme fraiche og purløg. Perfekt til morgenmad, brunch eller en nem frokost.

Nemme og lækre æggemuffins.
Æggemuffins med pølser

Rigtig gode æggemuffins med pølser, tomat og purløg. Populære hos både børn og voksne, og velegnede til både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. De kan fryses så lav en stor portion.

En lækker æggesalat er super godt på brødet også.
Æggesalat med creme fraiche

En virkeligt indbydende æggesalat lavet på creme fraiche, karry og krydderurter.

Æggesalaten er selvfølgelig oplagt på et godt stykke rugbrød.
Æggesalat med æble

Lad æggesalaten få et frisk pift af æble. God i madpakken, til frokost eller til det kolde bord.

Det flotte resultat vil pynte på ethvert bord.
Marmorerede æg

Dekorative marmorerede æg, der gør sig godt på påskebordet.

Pocheret æg med laks

Smilende pocheret æg kan med garanti bringe smilet frem, selv på en grå dag. Laks og farvestrålende grøntsager sørger for at dagen ikke forbliver grå.

Omeleten på panden.
Omelet med bacon og champignon

En herlig omelet med bacon, peberfrugt og champignon, som kan bruges både til brunch, frokost og aften.

Røræg er lækkert med bacon
Røræg

Røræg er en særligt lækker del af en brunch og som tilbehør til pålæg. Vores opskrift viser dig, hvordan man laver det på en let og hurtig måde.

Israelske æg i vinsauce

Grillet brød med æg i vinsauce på. Pynt med hakkede mynteblade.

Libanesiske æg med yoghurt-sauce

En ret med æg, hvidløg, tørret mynte og yoghurt.

Mimoseæg

Kogte æg med en mayonnaisesalat drysset med mosede æggeblommer og pyntet lidt med agurk, citron og salatblade.

Schweiziske æg

Ost, smør, persille og muskat blandes i en gryde og varmes op til osten er smeltet. Æggene slås ud i under omrøring. Server med pandestegt brød.