Dansk mad - side 6

Et dejligt fad med frikadeller
Gammeldags frikadeller

Helt klassisk frikadelleopskrift på gammeldags frikadeller, som smager som vor moder lavede dem.

Hæld flødesaucen over risen og de får en sød smag.
Hamburgerryg med cocktailpølser

Nem, traditionel dansk ret med hamburgerryg, cocktailpølser, ris og ærter. En solid og velsmagende hverdagsret, som du kan servere både for børnene og din mormor.

Et dejligt supplement til mange retter.
Hjemmelavet remoulade

Lav din egen lækre hjemmelavede remoulade med denne fantastiske opskrift. Det er både nemt og billigt at få den helt rigtige smag.

En god måde at bruge sine ribs på.
Rysteribs

Rysteribs er et dejligt tilbehør til gode danske kødretter som f.eks. frikadeller. Den rigtige blanding af sødt og surt giver en fantastisk smag.

Rødkål med æbler

Sådan laver du en god rødkål til en julefrokost eller en flæskesteg.

Kør om

En gammel dansk og lækker sommerdessert der minder lidt om den traditionelle koldskål men så alligevel ikke helt. Anderledes men velsmagende dessert.

Tykmælk

En god opskrift på tykmælk, hvis du helst vil lave det selv eller ikke kan få det i butikken.

Farsbrød med kogte æg inden i

Farsbrød med æg er en ret der kan laves dagen før den skal bruges. Retten smager super godt både kold og varm.

Fedtfattig forloren hare

Lav en dejlig fedtfattig forloren hare med denne opskrift. Opskriften indeholder også tip til hvordan du laver en sauce til.

Fedtfattige æbleskiver

En fedtfattig variant af de klassiske æbleskiver man får ved juletid. Server lune med creme fraiche og æblemost.

Gærpandekager

En gammel dansk opskrift på pandekager, der bliver lavet med gær. Det giver en anden struktur til pandekagerne, så de kan holde sig i længere tid.

Rødgrød med fløde

Det er meget nemt at lave rødgrød med fløde på trods af det for udlændinge så svære navn.

Semuljegrød

Let og ligetil opskrift på semuljegrød med mælk, der serveres med kanel, sukker og smørklat. Grøden er billig og nem at lave.

Skipperlabskovs

En rigtig dansk klassiker opskrift med skært kød af enten okse, kalv eller lam og kartofler. Skal stå og snurre en times tid under låg.

Forloren hare med hakket oksekød og lammekød

Den klassiske opskrift på forloren hare med en god sauce til og baconskiver på.