Dansk mad - side 2

En super nem og lækker opskrift på den klassiske danske ret forloren hare. Populært hos både store og små.

Opskrift på grønlangkål, som går rigtigt godt til for eksempel skinke og brune kartofler.

Æbleflæsk er let at lave og populært til frokoster og det kolde bord. Serveres mens retten er lun.

God og gedigen mørbradgryde med både svinemørbrad, cocktailpølser og bacon i himmelsk paprikasovs.

Med vores populære opskrift på flæskesteg kan du også lave en lækker flæskesteg, som den rigtigt skal smage med sprøde svær og lækker brun sovs til.

Mør og saftig glaseret hamburgerryg, der er super nem at lave. Den lækre glasering skaber den skønneste overflade på kødet og giver en god smag.

Rødkål kan sagtens laves selv og det smager som oftest meget bedre end det man kan købe. Se hvordan du laver det rigtigt lækkert her.

Boller i karry er virkeligt populært og smager bare skønt. Server det evt. med mangochutney eller en gulerodssalat.

Den her flødebollelagkage er ikke bare utroligt lækker, den er også virkelig hurtig at bikse sammen.

Mega nem opskrift på karbonader i ovn - stegt i samme fad som tilbehøret, der består af kartofler, ærter og gulerødder i en lækker cremet sovs.

Snyd ikke dig selv for vores populære opskrift på koteletter i fad. Opskriften er let og ligetil og smager rigtigt godt.

Se hvordan du laver den lækreste marengsbund, der bliver perfekt sprød.

Ønsker du at lave en god brun sovs til dine frikadeller, steg eller lignende så er vores opskrift lige sagen. Den viser hvordan man på en simpel måde kan får den helt rigtige konsistens og smag.

Sprøde butterdejspakker med fyld af skinke, purløg og cremet flødeost - det er en rigtig vinderkombination, der smager virkelig godt.

Helt klassisk forloren hare a la farmor - lavet med svinekød, pakket ind i masser af bacon og utroligt velsmagende.