Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Oksekød - side 2

  • Hakket oksekød
    • Sunde retter med hakket oksekød
    • Ovnretter med hakket oksekød
    • Hakket oksekød & kartofler
  • Roastbeef
    • Tilbehør til roastbeef
  • Hakket oksekød & bacon
    Lækre bøffer med karakteristisk smag af sennep og peberrod.
    Russerbøf

    Russerbøf er oksefilet med sennep og revet peberrod smurt over. Serveres med kartofler og en god øl.

    Smugkig på ingredienser
    • 4 bøffer (af oksefilet)
    • 80 g smør
    • 2 tsk stærk sennep
    • 100 g revet peberrod
    • salt
    • peber (friskkværnet)
    Oksefilet med lækker cajun-marinade.
    Grillet oksefilet

    Er der noget som en god bøf på grillen? Denne opskrift på grillede bøffer af oksefilet guider dig.

    Smugkig på ingredienser
    • 4 oksefileter (á 200 g)
    • grillkrydderi (efter eget valg, så du selv kan vælge hvad der falder i din smag)
    • cajunkrydderi
    • grillolie
    • paprika
    • salt
    • peber
    Servér pandekagerne serveres med ris, salsa, guacamole, nachos samt creme fraiche og et oliven på toppen.
    Mexicanske pandekager med oksekød

    Her finder du en skøn opskrift på mexicanske pandekager med krydret oksekød. Serveres med ris, guacamole, salsa, creme fraiche, oliven og en lækker salat.

    Smugkig på ingredienser
    • 2 æg
    • 3 dl mælk
    • 50 g majsmel
    • 90 g hvedemel
    • 1 tsk salt
    • 2 spsk sukker
    • 450 g oksekød
    • tacokrydderi
    • ris
    • guacamole
    • salsa
    • sorte oliven
    • creme fraiche
    Her er chili con carne'n serveret med en klat creme fraiche og frisk koriander.
    Chili con carne med skært kød

    En ekstra lækker chili con carne lavet med skært kød, som bliver smeltende mørt. En ret med masser af saft og kraft som også er god, hvis man skal lave mad til mange mennesker.

    Smugkig på ingredienser
    • 4 løg
    • 2 spsk olie
    • 1 kg skært oksekød
    • 4 peberfrugter
    • 3 ds kidneybønner i chilisauce
    • 2 ds hakkede tomater
    • 1 1/2 spsk stødt koriander
    • 1 spsk spidskommen
    • 2 spsk brun farin
    • chilipulver efter smag
    • evt. frisk chili efter smag
    • salt
    • evt. ris
    • evt. creme fraiche
    • evt. frisk koriander
    Roastbeef skåret i skiver med den lækre peberrodsblanding.
    Opskrift på roastbeef

    Se hvordan du tilbereder en roastbeef, så det umuligt kan gå galt. Og hvordan du kreerer en peberrodsblanding til, som med garanti giver en fantastisk smagsoplevelse.

    Smugkig på ingredienser
    • lidt salt
    • lidt peber
    • 1 kg roastbeef
    • 1 æg
    • 1 tsk sojasauce
    • 3 1/2 spsk rasp
    • 1 1/2 spsk revet peberrod
    En herlig græsk aftenret.
    Græske kødboller med tomatsauce og kartoffelskiver

    En herlig opskrift på græske kødboller overhældt med tomatsauce og serveret med pandestegte kartoffelskiver. Simpelt og lækkert.

    Smugkig på ingredienser
    • 500 g hakket oksekød (eller hakket lammekød)
    • 3 fed hvidløg
    • 1 tsk chilipulver
    • 1 tsk spidskommen
    • 1/2 tsk cayennepeber
    • 1/2 tsk oregano
    • 1 tsk salt
    • 1 tsk peber
    • 1 tsk basilikum
    • 1 dl kefir eller yoghurt naturel
    • 1 æg
    • 2 spsk hvedemel
    • ca. 10 kartofler (store)
    • rosmarin
    • 2 ds hakkede tomater
    • oregano
    • basilikum
    • 1 fed hvidløg
    De gyldne birria tacos er proppet med smeltet ost og oksekød
    Birria tacos

    De lækreste birria tacos, der er dejligt sprøde og fyldt med smeltet ost og det mest møre oksekød, man kan forestille sig.

    Smugkig på ingredienser
    • ca. 850 g oksespidsbryst eller oksebov, -klump eller -tykkam (eller kylling hvis det skal gå hurtigt)
    • 1 spsk olie til bruning af kødet
    • 2 løg (små)
    • 3 fed hvidløg
    • 2 tsk chilipulver (gerne ancho chilipulver, men andre slags kan også sagtens bruges)
    • 1 1/2 spsk spidskommen
    • 1 spsk stødt koriander
    • 2 tsk oregano
    • evt. 1/4 tsk kanel eller stødt nellike
    • 3 dl vand
    • 1/2 oksebouillonterning
    • 1 1/2 dl tomatpassata eller hakkede tomater eller finthakkede friske tomater
    • 1 spsk æblecidereddike eller almindelig eddike
    • 4 laurbærblade
    • salt
    • peber
    • 16 små tortillapandekager (de små bløde pandekager til tacos)
    • 300 g revet mozzarella eller cheddar
    • 3 spsk olie til stegning
    • limefrugt eller frisk koriander
    • creme fraiche eller guacamole
    • salat (den her er god til tacos og chili con carne)
    Annonce
    Her serveret med sellericreme.
    Oksefilet på weber grill

    Lækre bøffer af oksefilet grillet på din weber. Dertil grillede kartoffelskiver.

    Smugkig på ingredienser
    • 4 bøffer af oksefilet
    • olivenolie
    • salt
    • peber
    • 1 kg kartofler
    Kødfyldet kan bruges i både tacos og mexicansk pandekager.
    Oksekødsfyld til enchiladas og tacos

    Du bliver hurtigt en ørn til at lave autentiske, mexicanske retter med dette skønne oksekødsfyld, som passer perfekt til specialiteter med tacos og enchiladas.

    Smugkig på ingredienser
    • 500 g hakket oksekød
    • 1 løg
    • 1 rød peberfrugt i tern
    • 2 spsk majsolie
    • 2 fed hvidløg
    • 2 1/2 dl tomatpuré
    • 1 tsk tørret oregano
    • 1/2 oksebouillonterning
    • 2 røde chilier (Friske)
    Lækker tærte med oksekød.
    Oksekødstærte

    Populær opskrift på fantastisk oksekødstærte med masser af smag. Et sikkert hit for alle aldersgrupper.

    Smugkig på ingredienser
    • 1 pk tærtedej (kan købes færdig eller laves fra bunden)
    • 250 g hakket oksekød
    • 3 æg
    • ca. 3 dl mælk
    • salt
    • peber
    • 1/2 rød peberfrugt
    • 1 løg
    • evt. revet ost
    Stegemetoden giver et perfekt rosa resultat og super saftigt kød.
    Oksemørbrad på pande

    Se her, hvordan du helt perfekt steger en lækker oksemørbrad på panden. Det delikate kød får masser af smag fra smør, hvidløg og krydderurter.

    Smugkig på ingredienser
    • 1 oksemørbrad (ca. 400 g)
    • salt
    • peber
    • 2 spsk olie
    • 30 g smør
    • 2 fed hvidløg
    • 3 kviste frisk timian eller rosmarin
    Kød og grøntsager i skøn forening.
    Thailandsk bøfsalat

    Udvid din horisont og prøv at lave salat på en ny måde med denne opskrift på en interessant, thailandsk bøfsalat.

    Smugkig på ingredienser
    • 2 bøffer
    • 1 rød chili
    • 2 tomater
    • 3 forårsløg
    • 1/2 agurk
    • 1/2 rødløg
    • lidt frisk mynte eller koriander
    • evt. sesamfrø
    • 2 limefrugter
    • 2 spsk sojasauce
    • 1 dl sesamolie eller olivenolie
    • 3 spsk ingefær
    • 2 fed hvidløg
    • 1 stilk citrongræs
    • 2 spsk sukker
    Den lækreste kødsovs simrer i gryden.
    Verdens bedste kødsovs

    Det her må være verdens bedste italienske kødsovs. Den har den helt rigtige blanding af grøntsager og krydderier samt pesto og ost, som både giver masser af smag og en fantastisk konsistens.

    Smugkig på ingredienser
    • 3 gulerødder
    • 3 peberfrugter (flot at bruge forskellige farver)
    • 2 stængler bladselleri
    • 1 løg (stort)
    • 3 fed hvidløg (evt. flere alt efter smag)
    • olivenolie
    • 500 g hakket oksekød
    • 2 spsk tørret basilikum
    • 1 spsk tørret oregano
    • 2 tsk tørret timian
    • 1/2 tsk tørret rosmarin
    • 2 ds hakkede tomater (neutral)
    • 1 glas rød pesto à ca. 100 gram
    • 1 oksebouillonterning
    • 100 g parmesanost
    • evt. 2 spsk mascarpone (kan sagtens udelades)
    • 1 glas sorte oliven uden sten (lille)
    • peber
    • spaghetti
    • hvidløgsflute
    Den braiserede oksebov bliver vildt mør og smager skønt sammen med saucen.
    Braiseret oksebov

    Super lækker opskrift på braiseret oksebov, hvor kødet bliver helt ufatteligt mørt og nærmest smelter på tungen. Serveret med den suveræne sauce er det et kongemåltid.

    Smugkig på ingredienser
    • 1 oksebov (á 1200 g ca.)
    • 1/2 dl hvedemel
    • salt
    • peber
    • smør (til stegning)
    • olie (til stegning)
    • 2 gulerødder
    • 3 stængler bladselleri
    • 3 skalotteløg
    • 3 fed hvidløg
    • 1 kvist rosmarin
    • 5 kviste timian
    • 3 laurbærblade
    • 1 spsk tomatpuré
    • 5 dl rødvin (f.eks. en Shiraz/Syrah)
    • 4 dl oksebouillon
    • evt. 1/2 dl fløde (kan sagtens undlades)
    • evt. majsstivelse (til jævning)
    Lækker carpaccio med masser af frisk basilikum på toppen
    Carpaccio – nem opskrift på klassisk italiensk forret

    Dejligt nem opskrift på den klassiske italienske forret carpaccio, der består af tynde skiver oksekød, parmesan i flager, ristede pinjekerner og frisk basilikum.

    Smugkig på ingredienser
    • 15 g pinjekerner
    • 90 g oksefilet (gerne skåret på forhånd)
    • 20 g parmesanost (hel eller i flager)
    • God ekstra jomfruolivenolie
    • 1 håndfuld frisk basilikum
    • havsalt
    • peber (friskkværnet)
    1. « Forrige
    2. 1
    3. 2
    4. 3
    5. 4
    6. 5
    7. Næste »
    Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

    © HEPHEY ApS 2002-2023