Hurtig mad - side 5

Fantastisk italiensk ret med pocherede æg i en skøn tomatsauce, der smager herligt af hvidløg og parmesanost. Retten er ultra hurtig og kan være klar på et kvarter.

Kartoffelpizza er meget let at lave og smager pragtfuldt. Denne udgave har en dejlig, gylden overflade af smeltet ost.

Nem og lækker kebabsalat med kylling, tomater, persille og creme fraiche dressing. Salaten smager ligesom en klassisk shawarma – bare uden brød.

Lækre pizzaer, der laves på tortillapandekager, så de er ekstra nemme og hurtige at lave. På den måde er du også sikret en ultratynd og sprød bund.

Ultra nemme pizzahorn med lækkert fyld af skinke, ost og pepperoni samt et lille drys oregano på toppen, der giver den helt rigtige pizzasmag.

Virkelig nem og lækker one pot pasta med pølser og broccoli samt en knaldgod tomat-flødesovs, der gør retten dejligt cremet. Det er hverdagsmad, når det er bedst.

Med denne opskrift tilfører pestoen lige det ekstra smagsindtryk, som gør hele forskellen.

Nemme og lækre pitabrød med fyld af skinke og creme fraiche samt friske grøntsager, der giver smagen et ekstra pift.

Dejlige pitabrød med lækkert fyld af æg, tomater, peberfrugt og en cremet dressing med forårsløg. De er tilmed klar i et snuptag.

Super nemme og lækre pizza flütes fyldt med dejlige ting som oksekød og bacon samt toppet med smeltet ost. Disse herligheder smager skønt, og så kan de både bruges til f.eks. aftensmad eller i madpakken.

Det tager kun 10 minutter at lave disse lækre pizzabrød med dejligt fyld.

Let opskrift på en klassisk, cremet porresuppe. Særligt velegnet til de kolde dage.

Har du rester af chili con carne, er du nødt til at lave disse sprøde og lækre quesadillas med smeltet cheddarost. Tager kun et splitsekund at forberede, og så klarer ovnen resten.

Fuldstændig fantastisk sandwich med kylling og bacon samt en skøn hjemmelavet creme fraiche dressing med masser af friskhakket purløg. Perfekt til både frokost og aftensmad.

Fantastiske wraps med skinke og smeltet ost, som smager ekstra godt, fordi de fyldes med spinat og en lækker dressing, inden de steges sprøde på panden.