Dessert - side 9

Smukke blå macarons fyldt med den lækreste creme af blåbær, hvid chokolade og flødeost, der på en gang er sød og syrlig.

Luftige og lækre blåbærmuffins med citron, som er helt forrygende i samspil med de søde blåbær.

Fuldstændig forrygende blåbærtrifli med friske blåbær, fløjlsblød vaniljecreme og knuste makroner samt flødeskum på toppen.

Himmelsk brownie med kondenseret mælk, der bages med i ovnen, så det bliver gyldent og karamelliseret. En utrolig god kombinationen, og opskriften er meget let at gå til.

Denne forrygende brownie med Twix er propfyldt med lækre bidder af sej karamel og knasende kiks, der passer perfekt til den fugtige chokoladekage.

Den her cheesecake er en ultra lækker sammensætning af silkeblødt flødeostefyld med hvid chokolade og en skøn cookiebund med knasende chokoladestykker. Populær hos både store og små.

Lækker og cremet chiagrød med mango og kokos, der giver en skøn sødme. Grøden smager som en dessert, men kan sagtens spises til morgenmad.

Saftige chokoladecupcakes med en fyldig smag af chokolade som sammen med smørcremen på toppen falder i god jord hos både store og små. Bestem selv farven på cremen for at give kagerne et personligt præg.

Helt fantastisk lækker chokoladeislagkage med kaffe, der kombinerer brownie, kaffeis, chokoladeis samt chokoladeganache. Og den kan ovenikøbet laves helt uden ismaskine.

Luksus chokoladekage med frisk mango på toppen, der giver et godt modspil til den intense chokoladesmag og får kagen til at ligne en stor gul rose.

Forrygende intens chokoladekage propfyldt med valnødder og pistacienødder, der bidrager med lidt knas og skaber en skøn tekstur.

Lækre chokolademarengs med flydende chokolade indeni. Serveres med kold flødeskum og lækker frisk frugt. En dessert du ikke må eller vil gå glip af.

Chokolademousse er en perfekt dessert når man ønsker at servere noget som er både lækkert og samtidigt let at lave. Yderst velsmagende og et sikkert hit for alle aldersgrupper.

Uimodståelig chokoladetærte, der gemmer på et formidabelt lag saltkaramel i midten. Den smukke kage kombinerer sprødt med blødt og sødt med salt.

Fantastisk crème brûlée med appelsin, der om muligt gør den franske dessertklassiker dobbelt så lækker.