Festmad - side 3

Skiver af kødrouladen.
Kødroulade

Lækker kødroulade med bacon og pesto. Det flotte udseende og den kraftfulde smag vil helt sikkert imponere dine gæster.

Den smukke lagkage indeholder rabarber og hvid chokolade, og den pyntes med friske blomster og bær
Lagkage med rabarber og hvid chokolade

Denne fantastiske lagkage indeholder en skøn kombination af syrlige rabarber, hvid chokolade, rom og marcipan, så den er lige så lækker, som den er smuk.

Asiatisk mad til julefrokosten.
Mad til anderledes julefrokost - asiatisk and

Er du træt af de traditionelle, danske retter, bør det ikke afholde dig fra at holde en hyggelig og festlig julefrokost alligevel. Server asiatisk and i stedet.

Pyntet med smørcreme og et lille lakridsæg - oplagt dessert til f.eks. påske.
Minicupcakes med chokolade

Svampede og lækre minicupcakes med smag af chokolade og en smørcreme, der spiller fantastisk sammen med de små, søde kager.

Ægget, der pynter på toppen, gør kagerne ekstra fine og velegnede til f.eks. påske.
Minicupcakes med vanilje

De her nuttede minicupcakes med vanilje ser både fine ud, og så smager kombinationen af kage og den bløde smørcreme virkelig dejligt.

Dejlig mange rejer og masser af frisk dild
Rejemad på franskbrød

Dejlig rejemad på franskbrød med mayonnaise, dild og citron. Den er utrolig hurtig at lave og ser samtidig festlig ud på f.eks. frokostbordet eller som forret.

Kalkunbrystet er ideelt at servere til gæster eller på en buffet
Saftigt kalkunbryst med soltørrede tomater

Dejlig saftigt kalkunbryst skåret i tynde skiver og toppet med soltørrede tomater, ristede pinjekerner og frisk basilikum. Perfekt ret til både hverdag og fest.

Sjove frugtspyd med chokolade og skumfiduser, der passer perfekt som dessert på buffeten.
Sjove frugtspyd med chokolade og skumfiduser

Sjove og lækre frugtspyd med chokolade og skumfiduser, som børnene kan være med til at lave. Frugten smager skønt sammen med skumfiduserne og chokoladesaucen.

Laksetapas med rejesalat og lakserogn.
Tapas med laks

En flot og lækker tapas med røget laks, rejesalat og lakserogn. Alle ingredienserne kan købes i supermarkedet, og så er denne tapasret nem at lave.

Lækre tarteletter med fyld af en hel kogt kylling og asparges.
Tarteletter med hel kylling

Skøn og klassisk opskrift på tarteletter, hvor der koges en hel kylling sammen med en masse friske grøntsager, der alt sammen giver smag til det lækre fyld.

Anden serveret med grønkålssalat, rødkål og brunede kartofler.
And i ingefær

Lækker opskrift på andesteg lavet med ingefær og serveret med en frisk grønkålssalat. Et godt alternativ til den traditionelle and.

To lækre bruschettas med græskar
Bruschetta med græskar

Dejlige sprøde bruschettas med bløde stykker af græskar, cremet feta, frisk rucola og en sur-sød blanding af honning og balsamico.

Man kan bruge både kylling, kalkun eller svinekød.
Indonesisk ristaffel

Indonesisk ristaffel er en ret som kan varieres i det uendelige. Med vores opskrift får du mange gode forslag til dette.

.Anret gerne oksemedaljon, kantareller og rødvinssauce dekorativt på tallerkenen.
Oksemedaljoner med kantareller og rødvinssauce

Fænomenalt festmåltid med oksemedaljoner, kantareller og rødvinssauce. Der er ikke svær kogekunst på spil her, men det vil helt sikkert imponere gæsterne.

Rejecocktailen blandes i en skål inden den anrettes.
Rejecocktail med grapefrugt

Let og lækker rejecocktail med bl.a. frisk, syrlig grapefrugt, sprød salat og en hjemmelavet dressing.