Suppe - side 5

Denne suppe er god til de kolde vinteraftener.
Gullashsuppe

Gullashsuppe er en velsmagende klassisk ret, som egner sig særligt godt til kolde aftener, hvor man har brug for noget varmt og lækkert at spise.

En skål japansk nudelsuppe med æg, forårsløg og svampe
Japansk nudelsuppe

Aromatisk japansk nudelsuppe med friske forårsløg, kylling, ristede sesamfrø, champignon og smag af løg, hvidløg og chili - selvfølgelig med skønne nudler i.

Den kolde jordbær-rabarbersuppe smager perfekt serveret med vaniljeis og flødeskum.
Jordbær-rabarbersuppe

Frisk, sød og sommerlig jordbær-rabarbersuppe, der er ufattelig enkel men smager helt fantastisk.

En portion karrysuppe med kylling og grøntsager
Karrysuppe med kylling og grøntsager

Krydret karrysuppe, der er fyldt med næring fra kyllingen og grøntsagerne - en suppe, som rent faktisk mætter, og så er den tilmed sund.

Virkelig lækker kold agurkesuppe med mynte
Kold agurkesuppe med mynte

Lækker kold agurkesuppe med en skøn smag af mynte og hvidløg. Suppen laves med avocado, der giver en dejlig cremet konsistens. Perfekt som forret eller frokost på en varm sommerdag.

Den kolde mangosuppe udgør en lækker dessert med vaniljeisen på toppen.
Kold mangosuppe - lækker dessert

Forfriskende kold mangosuppe er en lækker dessert og en forrygende afslutning på ethvert måltid. Med lidt vaniljeis på toppen får du den perfekte balance mellem sødme og syrlighed.

Ramsløgsuppen som jeg serverede den.
Ramsløgsuppe

Jeg er normalt ikke den store suppespiser, men denne ramsløgsuppe er virkelig god. Den er cremet og fuld af smag - helt uden brug af fløde.

En portion dejlig tacosuppe med knuste tortillachips og creme fraiche
Tacosuppe

Fyldig tacosuppe med hakket kød og kidneybønner, der smager ekstra godt med en klat creme fraiche og en håndfuld sprøde nachos på toppen.

Grøntsager i fine farver titter op fra suppen.
Thai fiskesuppe

Lav selv en spændende fiskesuppe, som det gøres i Thailand. Det er simpelt og ikke særlig tidskrævende. Server som hovedret eller fyldig forret.

Nem måde at pifte en færdig-tomatsuppe op.
Tomatsuppe

Få nemt maden klar i en fart med en færdiglavet tomatsuppe - du behøver blot at gøre den ekstra lækker. Server med f.eks. flutes eller kuvertbrød.

God fiskesuppe med torsk og brøndkarse på toppen.
Torskesuppe

Mild og rund torskesuppe med fennikel. Kan både bruges som forret eller hovedret.

Hvis aspargessuppen serveres som forret, er der nok til 4 personer. Hvis den serveres som hovedret, kan 2 personer blive mætte af denne mængde.
Aspargessuppe, flødelegeret

Denne opskrift på flødelegeret aspargessuppe er både nem og hurtig at lave. Den er en rigtig sommerklassiker, men den smager dejligt året rundt - både som forret, hovedret eller til frokost med et stykke lunt flute til.

Særdeles velsmagende og mættende suppe.
Chilisuppe med kylling

Prøv denne kraftige, opkvikkende chilisuppe fyldt med kylling, rød peber, porre, smøreost og chilisauce. En nem og interessant hverdagsret, fuld af smag.

Det fedtfattige alternativ, når du har lyst til cremet aspargessuppe.
Fedtfattig aspargessuppe

Fedtfattig men alligevel cremet aspargessuppe med friske grønne asparges. Velegnet som forret, men kan også spises som hovedret. Sundt og nemt at lave.

Smager godt med brød til.
Fiskesuppe

En dejlig opskrift på fiskesuppe. Fiskesuppe er både sundt og smager utroligt godt. Ekstra lækkert med et godt brød til.