Suppe - side 4

Lækker gazpacho lavet på dåsetomater
Gazpacho med dåsetomater

Denne skønne gazpacho laves på dåsetomater, og det kan man sagtens gøre. Den får sin smukke røde farve fra tomater og peberfrugt, og den er dejlig frisk og fyldig i smag og konsistens.

Denne suppe er god til de kolde vinteraftener.
Gullashsuppe

Gullashsuppe er en velsmagende klassisk ret, som egner sig særligt godt til kolde aftener, hvor man har brug for noget varmt og lækkert at spise.

En skål japansk nudelsuppe med æg, forårsløg og svampe
Japansk nudelsuppe

Aromatisk japansk nudelsuppe med friske forårsløg, kylling, ristede sesamfrø, champignon og smag af løg, hvidløg og chili - selvfølgelig med skønne nudler i.

Den kolde jordbær-rabarbersuppe smager perfekt serveret med vaniljeis og flødeskum.
Jordbær-rabarbersuppe

Frisk, sød og sommerlig jordbær-rabarbersuppe, der er ufattelig enkel men smager helt fantastisk.

En portion karrysuppe med kylling og grøntsager
Karrysuppe med kylling og grøntsager

Krydret karrysuppe, der er fyldt med næring fra kyllingen og grøntsagerne - en suppe, som rent faktisk mætter, og så er den tilmed sund.

Virkelig lækker kold agurkesuppe med mynte
Kold agurkesuppe med mynte

Lækker kold agurkesuppe med en skøn smag af mynte og hvidløg. Suppen laves med avocado, der giver en dejlig cremet konsistens. Perfekt som forret eller frokost på en varm sommerdag.

Den kolde mangosuppe udgør en lækker dessert med vaniljeisen på toppen.
Kold mangosuppe - lækker dessert

Forfriskende kold mangosuppe er en lækker dessert og en forrygende afslutning på ethvert måltid. Med lidt vaniljeis på toppen får du den perfekte balance mellem sødme og syrlighed.

Ramsløgsuppen som jeg serverede den.
Ramsløgsuppe

Jeg er normalt ikke den store suppespiser, men denne ramsløgsuppe er virkelig god. Den er cremet og fuld af smag - helt uden brug af fløde.

En portion dejlig tacosuppe med knuste tortillachips og creme fraiche
Tacosuppe

Fyldig tacosuppe med hakket kød og kidneybønner, der smager ekstra godt med en klat creme fraiche og en håndfuld sprøde nachos på toppen.

Grøntsager i fine farver titter op fra suppen.
Thai fiskesuppe

Lav selv en spændende fiskesuppe, som det gøres i Thailand. Det er simpelt og ikke særlig tidskrævende. Server som hovedret eller fyldig forret.

Nem måde at pifte en færdig-tomatsuppe op.
Tomatsuppe

Få nemt maden klar i en fart med en færdiglavet tomatsuppe - du behøver blot at gøre den ekstra lækker. Server med f.eks. flutes eller kuvertbrød.

Torskesuppe

Mild og rund torskesuppe med fennikel. Kan både bruges som forret eller hovedret.

Suppen kan evt. blendes med halvdelen af blomkålen for at få en mere cremet konsistens.
Blomkålssuppe – Opskrift på blomkålssuppe

Prøv denne blomkålssuppe og det bliver nemt at servere en både sund og lækker, cremet suppe. Den kan enten laves til forret eller en let hovedret med noget godt brød til.

En flot og cremet suppe
Champignonsuppe

En dejlig cremet champignonsuppe, som kan bruges til for eksempel natmad. Servér med hvidløgsbrød eller flutes og du har et helt måltid.

Lækker og fedtfattig suppe.
Cremet pebersuppe

En blød suppe med en mild smag af peberfrugt. Simpel at lave og den kan bruges både som et let måltid i sig selv eller en forret, som de fleste vil kunne lide.