Frokost - side 9

Flot anrettet og klar til at spise
Smørrebrød med kvark

Lav godt smørrebrød med en cremet kvarkblanding på fuldkornsrugbrød pyntet med friske grøntsager.

De fine små stykker smørrebrød med kartoffel, purløgsmayo og ristede løg.
Små kartoffelmadder

Fine små kartoffelmadder med purløgsmayo og ristede løg. Super lækker opskrift på smørrebrød i miniformat.

Godt softkernebrød uden gluten.
Softkernebrød

Skønt softkernebrød med en masse lækre og sunde kerner og frø. Helt uden gluten og med lavt indhold af kulhydrater.

Her anrettet på et fad.
Æbleflæsk

Æbleflæsk er let at lave og populært til frokoster og det kolde bord. Serveres mens retten er lun.

Knækbrød med solsikkekerner, græskarkerner og hørfrø

Det er let at lave disse skønne knækbrød med masser af gode solsikkekerner, græskarkerner og hørfrø.

Porre-rejetærte

Som navnet antyder en tærte med porrer og rejer. God til frokost eller til forret.