Vegetarmad - side 6

    Blomkålssalaten toppes med de knasende granatæblekerner.
    Salat med bagt blomkål og granatæble

    Super spændende salat med bagt blomkål og granatæble, som serveres med en dejlig cremet dressing, der giver et kølende modspil til de varmende krydderier.

    Sommerpasta er en ret alle kan lave og alle vil nyde.
    Sommerpasta

    Sommerpasta er perfekt til de dage, hvor du ikke gider stå i køkkenet og svede i timevis. Simpel, god og mættende hverdagsret. Også vegetarer kan være med.

    Sprøde spinatpirogger med parmesan.
    Spinatpirogger

    Butterdej fyldt med bl.a. spinat, parmasanost, citronsaft og sherry. Server med en god salat eller brug dem i madpakken.

    En færdig tartelet med fyld til vegetarer
    Tarteletter til vegetar

    Tarteletter med fyld til vegetarer smager helt fantastisk. Kombinationen af det cremede fyld, de sprøde tarteletskaller og de friske grøntsager gør retten enormt lækker.

    Smuk anretning af caprese salat, der ligner et pindsvin
    Vandmelon-pindsvin med tomat og mozzarella

    Det her vandmelon-pindsvin er en super festlig måde at servere spyd på. Her er det spyd med tomat, mozzarella og frisk basilikum – en klassisk caprese i tapasform.

    Et stykke vegansk gulerodskage med citronglasur.
    Vegansk gulerodskage

    Opskrift på en svampet vegansk gulerodskage som har en dejlig smag af nødder, krydderier og citron. Kagen er lavet uden mælk, æg og andre animalske produkter.

    Retten med ost på toppen
    Vegetarisk fyld til mexicanske pandekager

    Mexicanske pandekager smager overraskende lækkert med vegetarisk fyld. Den krydrede smag i fyldet akkompagneres af søde majs og lækker smeltet ost.

    Retten serveres med avocado og forårsløg på toppen.
    Vegetarisk ret med quinoa

    Virkelig nem vegetarisk ret med quinoa og en lækker blanding af majs, bønner og andre mexicansk inspirerede ingredienser. Alt sammen tilberedt i én gryde og serveret med avocado og forårsløg på toppen.

    Græsk inspireret salat med aubergine og tzatziki.
    Bagt aubergine

    Lækker, græsk salat med bagt aubergine, cherrytomater og tzatziki. Velegnet som let forret eller tilbehør til andre retter.

    Suppen kan evt. blendes med halvdelen af blomkålen for at få en mere cremet konsistens.
    Blomkålssuppe – Opskrift på blomkålssuppe

    Prøv denne blomkålssuppe og det bliver nemt at servere en både sund og lækker, cremet suppe. Den kan enten laves til forret eller en let hovedret med noget godt brød til.

    Lækkert og dekorativt.
    Bruchetta med pesto

    Lækker opskrift på bruchetta med pesto og tomatfyld med masser af smag.

    De dejlige citronpandekager er her klar til servering.
    Citronpandekager med fyld

    Citronpandekager med fyld er en let og lækker anretning der snildt kan bruges som aftensmad.

    Stegte, sprøde edamamefrikadeller er dekorative på middagsbordet.
    Edamamefrikadeller

    Skønne og sunde edamamefrikadeller, som er nemme at lave og velegnede både som lun hovedret, hvor de kan serveres med det meste tilbehør og kolde i madpakken.

    Gazpacho med agurketern på toppen.
    Gazpacho suppe

    En kold suppe som Gazpacho kan passende serveres om sommeren som en lækker forret eller frokostret.

    Humusen kan f.eks. bruges som dip eller smørepålæg.
    Humus

    Nem og populær opskrift på humus, hvor du ikke behøver at sætte kikærterne i blød. Humusen kan f.eks. bruges som dip eller smørepålæg.