Vegetarmad - side 5

    De flotte, bagte squash er klar til servering.
    Fyldte squash med feta (vegetar)

    Så nemt er det, at lave fyldte squash med feta. Retten er vegetarisk, men har så meget smag, at kødspisere også vil elske den.

    Lækker gazpacho lavet på dåsetomater
    Gazpacho med dåsetomater

    Denne skønne gazpacho laves på dåsetomater, og det kan man sagtens gøre. Den får sin smukke røde farve fra tomater og peberfrugt, og den er dejlig frisk og fyldig i smag og konsistens.

    Gyldne glaserede løg er lækkert tilbehør til f.eks. kødretter eller vegetarmad.
    Glaserede løg, kolde

    Det tager ikke mange minutter at lave glaserede løg og så har du et lækkert tilbehør til f.eks. krebinetter, bøffer eller vegetarretter.

    Retten er dejligt fyldig, så den både kan bruges som vegetarisk hovedret eller som tilbehør til kød.
    Grøntsagsfad med quinoa

    Super enkelt og lækkert grøntsagsfad med quinoa, hakkede tomater og smeltet ost på toppen. Perfekt som tilbehør eller vegetarisk hovedret.

    Hummus med avocado, koriander og en let, creamy tekstur.
    Hummus med avocado og koriander

    Hummus med avocado og koriander er nemt at lave og utroligt alsidigt. Server den som prægtigt tilbehør til middagen, som sund dip eller anvend som smørepålæg.

    Cremet humus
    Humus med kidneybønner

    Humus lavet med kidneybønner i stedet for kikærter. Den har en flot lilla farve og er rigtig god som pålæg eller dip.

    Kartoffelcurry serveret med brune ris.
    Indisk kartoffelcurry

    Vegetarisk kartoffelcurry med spinat og en tilpas krydret sauce (ikke stærk). Kan også sagtens spises, selvom du ikke er vegetar.

    Indbydende kartoffelgratin med grønne porrer og en gylden overflade.
    Kartoffelgratin med porre

    Kartofler og porre er en klassisk kombination som altid fungerer, også i denne kartoffelgratin. Den kan både serveres som tilbehør eller hovedret.

    Sprøde kålwraps fyldt med hummus og grøntsager
    Kålwraps – vegetar

    Sunde og nemme vegetar kålwraps, der er fyldt med cremet hummus, sprød peberfrugt, søde majs og frisk persille. De er både lækre og dejligt mættende!

    Skøn lasagne med champignon, fløde og ost.
    Lasagne med champignon

    Skøn og cremet lasagne fyldt med champignon i flødesovs, der giver en lækker smag. Lasagnen indeholder to slags ost, så den mætter dejligt, selvom der ikke er kød i.

    Meget smuk vegetarisk forret med bolsjebeder og avocadocreme
    Lækker vegetarisk forret

    Skøn vegetarisk forret med lynsyltede bolsjebeder, fintskårne radiser og en dejlig creme med avocado og dild. Retten er festlig, lækker og overraskende nem at lave.

    Den nemme blomkålssuppe har en utroligt dejlig, cremet konsistens
    Nem blomkålssuppe

    Lækker og utrolig nem blomkålssuppe, der blot kræver fem ingredienser. Suppen blendes, så den får en lækker cremet konsistens.

    Dejligt cremet suppe
    Porresuppe

    Let opskrift på en klassisk, cremet porresuppe. Særligt velegnet til de kolde dage.

    Et fad med rispapirruller og dip.
    Rispapirruller med grøntsager

    Asiatiske rispapirruller, fyldt med farverige grøntsager. Kan serveres som forret, hovedret eller snack efter ønske og kan spises af de fleste, også vegetarer.

    Selvom de er lavet af rodfrugter, ligner de næsten traditionelle frikadeller.
    Rodfrugtfrikadeller

    Rodfrugtfrikadeller bliver aldrig kedelige; smagen kan nemt varieres med krydderier eller andre typer rodfrugter. Server som tilbehør eller vegetarisk hovedret.