Mexicansk mad - side 4

Chokoladen giver retten ekstra smag.
Chili con carne med chokolade

Chokolade giver chili con carne et ekstra mexicansk pift. Men pas på du ikke kommer for meget i, da det ikke skal smage igennem.

Chili con carne med øl.
Chili con carne med øl

En fænomenal hverdagsret. En hot, mexicansk chili con carne med øl er simpel at lave, smager fortræffeligt og alle i familien bliver med garanti mætte.

De fyldte peberfrugter er proppet med lækre sager.
Fyldte peberfrugter med ris og oksekød

Super lækre fyldte peberfrugter med ris og oksekød samt tacokrydderi, bønner og majs, som giver et skønt mexicansk smagspift.

Farserede portobellosvampe med smeltet ost på toppen.
Fyldte portobellosvampe med oksekød

Fuldstændig fantastiske portobellosvampe med fyld af hakket oksekød, grøntsager og smeltet cheddar på toppen - og så er de endda low carb.

Fyldte squash med kylling, grøntsager og smeltet ost på toppen.
Fyldte squash med kylling

Vanvittigt lækre squash der fyldes med kylling og grøntsager, og gratineres med ost i ovnen. De er lige så gode som de ser ud på billedet, og så er de endda <a href="/artikler/43/">LCHF</a>.

De bagte søde kartofler med vegansk fyld smager vildt godt.
Fyldte søde kartofler (vegansk)

Bagte søde kartofler med det lækreste quinoafyld med peberfrugter, forårsløg og tacokrydderi. Fyldet er dejligt krydret og tilmed vegansk.

Bagt sød kartoffel med vegetarisk fyld, cheddar og creme fraiche.
Fyldte søde kartofler (vegetar)

Bagte søde kartofler med lækkert vegetarisk mexi-fyld. Genial restemad der super nemt at lave og smager fuldstændig fantastisk.

Mexicansk julekylling.
Kylling til mexicansk jul

Trænger du til lidt afveksling fra den danske julemad. Så prøv mexicansk kylling til jul. F.eks. serveret med ris og julesalat.

Lækre og sprøde kålwraps fyldt med svinekød og grøntsager
Kålwraps med svinekød

Smukke kålwraps med rød spidskål, svinekød i tern, cremet guacamole og en skøn blanding af tomat, agurk og majs. De er nemme at lave og smager helt forrygende!

En herlig velsmagende coleslaw.
Mexicansk coleslaw

Lav en herlig coleslaw fyldt med skønne grøntsager og med en god krydret smag. Nemt tilbehør til dine kødretter.

Det mexicanske farsbrød er proppet med smag fra krydderier og grøntsager.
Mexicansk farsbrød

Mums, et lækkert mexicansk farsbrød. Saftigt og fuldstændig proppet med smag fra dejlige krydderier, skønne grøntsager og ikke mindst blandingen af salsasauce og smeltet cheddarost på toppen.

Den mexicanske quinoasalat klar til servering.
Mexicansk quinoasalat med bønner

Lækker mexicansk quinoasalat med bønner, majs, avocado, tomat og peberfrugt. Salaten er meget proteinholdig, og den kan både spises som hovedret og tilbehør.

Salsaer er velegnede som tilbehør til de fleste mexicanske retter, men kan også spises til f.eks. kødretter eller tærter.
Mexicansk salsa

En nem og hurtig mexicansk salsa, der kun kræver 4 ingredienser. Og så er det oven i købet sundt.

De bedste laksetacos.
Mexicanske tacos med laks

De bedste mexicanske tacos med laks, guacamole og en mangosalsa der passer rigtig godt sammen med fisken. Og så er det en super nem opskrift.

Masser af smeltet ost og kylling putter sig ovenpå denne
Nachos med kylling

Nachos med kylling og tomatsauce er super lækkert og hyggeligt som en delt, fyldig forret, men kan også serveres som hovedret eller natmad.