Dansk mad - side 7

Vores populære opskrift på frikadeller med havregryn er sund og velsmagende. Et sikkert hit for alle aldersgrupper.

God traditionel dansk mad. Frikadeller og stuvet spidskål som mormor lavede det.

Saftig og mør kyllingesteg, der laves i en gryde på gammeldags manér og serveres med kartofler, brun sovs og evt. agurkesalat. En klassiker, der bare smager helt fantastisk.

God opskrift på lækker hønsesalat med champignon, asparges og skyr, som gør den lidt lettere - både mht. smag og kalorier. Der er dog stadig sprød bacon på toppen, så helt fedtfattig er den ikke.

Frikadeller og æbleflæsk er oplagte kandidater til julefrokosten. Hvorfor ikke servere begge dele? Her optræder de på simpel og overskuelig vis side om side.

Fantastisk kyllingefrikassé med asparges samt ærter og porrer, der giver masser af dejlig smag. Den lækre cremede sovs med krydderurter og fløde binder det hele sammen på perfekt vis.

Vores populære opskrift på klassisk millionbøf, der er super velsmagende og mega nem at bikse sammen. Et sikkert hit hos såvel store som små.

Laves ligesom æbleflæsk - blot med rabarber. Rabarberflæsk har en god balance mellem det syrlige og søde, det bløde og sprøde.

Virkelig simpel spidskålssalat med en lækker kombination af sprød bacon, søde æbler og en skøn mormordressing.

Ligesom stuvet spidskål - bare nemmere. Her steges kålen hurtigt før fløden blandes i. Godt tilbehør til alt fra fiskefrikadeller til gammeldags dansk mad.

Nem opskrift på stuvet rødkål, hvor kålen ikke skal koges først, som mange andre opskrifter ellers siger.

Skøn og klassisk opskrift på tarteletter, hvor der koges en hel kylling sammen med en masse friske grøntsager, der alt sammen giver smag til det lækre fyld.

Tarteletter med fyld til vegetarer smager helt fantastisk. Kombinationen af det cremede fyld, de sprøde tarteletskaller og de friske grøntsager gør retten enormt lækker.

En god, klassisk æblekage med kanel, makroner, æblekagerasp og piskefløde. Super lækkert.

Flødekartofler er en traditionel dansk ret, der smager fantastisk som tilbehør til forskellige kødretter. Elsket af både gamle og unge. Vores opskrift er nem at følge.