Kiksekage

Det fantastiske ved kiksekage er kombinationen af sprøde kiks og blød, cremet chokolademasse. Lagene giver en god dynamik til kagens konsistens, mens den mørke chokolade sørger for at den ikke bliver alt for sukkersød.

  • Kiksekage skåret over så man kan se de forskellige lag.

Ingredienser

Smelt palmin og chokolade i en gryde ved svag varme. Rør i det indimellem, mens du lader det køle af. Pisk æg og flormelis lidt og tilsæt gradvist palmin og chokolademasse. Pisk det hele grundigt.

Tag en 1½ liter form og dæk den med bagepapir. Læg skiftevis chokolademasse og kiks i lag i formen. Man både starter og slutter med chokolademassen.

Sørg for at stille kiksekagen køligt.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.