Kyllingegryde

Denne gryderet med kylling er meget populær og smager rigtigt godt.
En god måde at lave fedtfattig mad på med mange gode ingredienser.

  • Gryderetter som denne kan være en god måde, at få fedtfattig mad på.

Til 5 personer

Fedtfattig

Kyllingestykkerne svitses i lidt olivenolie. Når de har taget lidt farve på begge sider, tages de op og det meste fedt hældes fra gryden. Kyllingekødet ligges i gryden igen. Hæld godt en 1/2 liter vand og bouillonterning ved og de hakkede tomater. De grønne peber, der er skåret i tern, og de skiveskårede champignoner samt majsene puttes i. Gulerødderne skæres i tynde skiver eller rives og puttes i sammen med 1 fed presset hvidløg og 2 hele hvidløgsfed (de kan siden tages fra men giver god smag). Kom persillen i. Lad retten koge i knap 1 time. (Sæt ris over efter en halv times tid.) Tag kyllingestykkerne op og pil kødet af benene og læg det i gryden igen. Lav en jævning af maizena og mælk og hæld det ved. Lad retten koge i 5 minutter og så er den klar. For at retten evt. skal kunne fryses eller genopvarmes, skal persillen have kogt med.

Indsendt af
d.
09.09.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.