Spareribs i ovnen

Giv dine spareribs masser af smag med en spændende, hjemmelavet kryddersauce. Saucen giver kødet karakter med stærke, syrlige og søde smagsnoter. Disse kan naturligvis tilpasses dine præferencer.

  • Spareribs lige fra ovnen: Lækre, lune og saftige.

Til 4 personer

Kryddersauce

Kom ribbenene i et ovnfast fad med kødsiden opad. Skær citronen ud og læg skiverne ved kødet. Drys kødet med paprika, salt og peber. Kom dem i ovnen i 20 min ved 200 grader. Tag en gryde og kom alle tingene til kryddersaucen op i og rør det sammen og lad det koge i nogle minutter. Skru ned for ovnen til 175 grader. Tag ribbenene og kom ca. halvdelen af kryddersaucen på dem. Lad benene stege i en times tid, "vand" dem undervejs med væden, der er ved, og kom mere kryddersauce på dem. Tilsidst skærer du benene fra hinanden.

Indsendt af
d.
22.03.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.