Tarteletter med kalkunfyld

De her tarteletter er lidt anderledes, men de er rigtig gode - både til hverdag og fest.

  • Anderledes og spicy tarteletter.

Til 4 personer

Marinade til kalkun

Lad kalkunstykkerne ligge i marinade i 2 timer.
Varm en wokpande med olivenolie, og læg de marinerede kalkunstykker på den varme pande, sammen med lidt af marinaden. Lad kalkunstykkerne simre i 7 minutter. Hæld derefter spinaten på wokpanden og det hele blandes godt, hvorefter det steges godt igennem. Til sidst blandes osten i retten, indtil den er blevet til en klistret masse. Læg dejen i tarteletterne, og server dem med en lille skive tomat på.

Indsendt af
d.
22.06.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.