Kødboller

Nu er det nat, en vidunderlig nat. Spis som Lady og Vagabonden kødboller en hyggelig aften i godt selskab. Disse rummer et let krydret anstrøg fra persille og basilikum, perfekt til tomatsaucen og har samtidig en tilpas blød konsistens.

  • Server kødbollerne med båndpasta.

Til 4 personer

Kødbollerne

Sauce med tomat

Sådan laver du saucen med tomat: Hak løg og pres hvidløg. Tag en gryde, kom fedtstoffet i og herefter løg. Lad det simre i nogle få minutter. Tilsæt så de hakkede tomater, ost, bouillon, cayennepeber, timian, hvidløg og basilikum. Skru op for varmen og kom et låg over.

Sådan laver du kødbollerne: Tag en skål og kom mælk og brødstykkerne i. Kom oksekød og æg op i en anden skål og bland det sammen. Når det er blandet godt sammen, kommer du det fra den første skål over i den anden og blander det sammen. Hak persille. Kom herefter de sidste ting i og bland det hele sammen.

Lav passende boller ud af blandingen og tilsæt dem til saucen med tomat. Lad det simre i omkring et kvarter eller til kødbollerne er gennemstegte.

Indsendt af
d.
23.07.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.