Kyllingefrikadeller i ovn

Lækre kyllingefrikadeller som bages i ovnen. De er fyldt med masser af gode grøntsager, som gør dem både sunde og saftige.

  • En kyllingefrikadelle helt tæt på.
  • Farsen.
  • Klar til at komme i ovnen.
  • En rå frikadelle helt tæt på.

Til 4 personer

Andre variationer

  • Evt. div. friske krydderurter efter smag
  • Evt. feta eller smelteost eller oliven. Det smager lækkert, men så er retten ikke længere fedtfattig.
  • Hvis man har andre grøntsager kan disse også tilsættes eller erstatte ovenstående
Fedtfattig

Klik her og få vores gratis e-kogebog med lækre retter, der passer sig selv i ovnen.

1. Gør en bageplade klar med bagepapir, og tænd ovnen på 200 grader.

2. Rør kyllingefars, havregryn, mælk og æg sammen i en skål.

3. Skyl grøntsagerne.

4. Squash og gulerod rives på et rivejern, og blandes i farsen.

5. Løg, hvidløg, peberfrugt og porre hakkes fint, og røres ligeledes i farsen.

6. Salt og peber tilsættes.

7. Blandingen formes til frikadeller og lægges på bagepladen.

8. Bages midt i ovnen ved 200 grader i 35-45 minutter, så de bliver gyldne på ydersiden.

Indsendt af
d.
08.09.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.