Karrysuppe med kylling

En helt fantastisk krydret suppe med kyllingekød skåret i tern. Indeholder blandt andet hvidvin.

  • Server karrysuppen med indisk naanbrød.

Til 2 personer

til pynt

Smøret smeltes i en gryde og karryen svitses heri. Bouillonterningen smuldres i og der tilsættes vand, vin og mælk. Æblet rives fint og røres i gryden. Tilsæt desuden kyllingestykkerne.
Karrysuppen koger i et kvarter under låg.
Maizenamelet røres sammen med fløde og blandingen røres i suppen.
Lad karrysuppen koge yderligere 5 minutter og smag til med salt og peber. Server suppen i dybe tallerkener og pynt med karse og radiser skåret i skiver.

Indsendt af
d.
17.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.