Indbagt fisk

Den cremede spinatblanding smager utrolig godt sammen med fisken og parmaskinken giver lige et ekstra twist. Det kan desuden fryses ned og gemmes til en anden god gang.

  • Sprøde og klar til servering
  • Brug en gaffel til at lukke siderne
  • Serveres med kartofler og hollandaise

Til 4 personer

Svits løg, hvidløg, strimlet peberfrugt, optøet grofthakket spinat samt tomater i tern, let i olie på en pande. Tilsæt fløde samt krydderier og lad det simre lidt.

Rul de let optøede butterdejsplader ud (ikke alt for tynde!).

Placér et stykke parmaskinke på tværs på den ene ende af butterdejen (klar til efterfølgende at folde omkring fisken). Læg derpå en passende mængde kulmule stykker/strimler samt ¼ af spinatblandingen ovenpå butterdejen. Fold parmaskinken omkring og luk derefter dejen sammen om det hele. Skær overskydende dej fra og ”luk” åbningerne med en gaffel. Pensl med sammenpisket æg.

Placeres på en plade med bagepapir eller i et smurt ovnfast fad, og bages i ovnen i 15-20 minutter ved 220 grader.

Serveres evt. med ovnkartofler og Hollandaisesauce.

Indsendt af
d.
14.11.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.