Stegt kål med gulerødder

Brug en dyb pande eller en wok til at lave dette tilbehør. Server f.eks. til kyllingelår eller andet kød efter eget valg.

Til 4 personer

Fedtfattig

Skær spidskålen midt over og fjern stokken nederst i midten. Læg kålen ned og snit den i tynde strimler. Rens og skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern. Hak løget.
Kom lidt olie eller evt. en klat smør på en større, dyb pande eller en wok, og svits løget. Når det er lysebrunt kommes gulerødderne på og svitses ved svag varme. Til sidst kommes spidskålen i. Smag til med karry og salt.
Det fylder godt på panden, men efter et par minutter begynder det at svinde. Tilsæt da en tomat, skåret i mindre stykker, for at give lidt væde.
Retten skal derefter småsnurre i cirka et kvarter, indtil det hele er dejligt mørt.
Serveres med stegte kyllingelår, eller det kød man nu har lyst til.

Indsendt af
d.
21.05.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.