Chilisovs

En alsidig chilisovs, som kan bruges til lige, hvad du ønsker og kan tilføje enhver ret et kraftigt indspark af smag. Den stærke chili kombineres med søde, varme noter fra farin og kanel samt hvidvinseddikens syrlighed. Samtidig giver ingredienser som rodfrugter og løg sovsen et varieret udtryk og en god fylde.

  • Chilisovsen kan både nydes varm og kold.

Til 4 personer

Hæld de hakkede tomater i en gryde. Rens chilien, snit den fint og kom den i gryden. Skræl æblet, hak det (husk at fjerne kernerne) og kom det i gryden. Hak løget og tilsæt det. Tilsæt hvidvinseddike, hakket selleri, brun farin, salt, kanel, nellikke og cayennepeber.

Bring det hele i kog og lad det simre under låg i en halv time.

Indsendt af
d.
13.10.09.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.