Grillet aubergine

Aubergineskriver er gode som tilbehør til grillretten. De bliver nemlig fantastiske, når de grilles; de får en let mør konsistens og overfladen bliver en smule sprød. For ikke at tale om smagen, som især med hvidløg, salt og peber er fyldig og intens. Lige til at sætte tænderne i.

  • Auberginerne når de er grillet.

Ingredienser

Skyl auberginen og skær den i skiver, der er 1 cm tykke. Krydr den ene side af skiverne med salt og peber og smør lidt presset hvidløg på. Kom ca. 1 teskefuld olivenolie på hver skive.

Grill aubergineskiverne ca. 10 minutter på hver side eller til de er helt møre.

Indsendt af
d.
29.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.