Fedtfattig porretærte

Porrer og broccoli er grøntsager, som ofte går igen i tærteopskrifter. Deres konsistens, milde smag og smukke grønne farve passer nemlig godt til den klassiske tærte.

Denne udgave er en sundere variant, da der bruges hytteost og fuldkornstærtedej. Let at lave i hverdagen, smuk på et buffetbord.

  • Den færdige tærte i en form.

Ingredienser

Fedtfattig

Kog broccolien i 2 minutter og lad det derefter dryppe af.

Tryk tærtedejen ud i tærteformen. Rens porrerne og skær dem i skiver. Fordel skiverne og de kogte broccolistykker over tærtedejen.

Rør hytteost, æg, salt og peber sammen og hæld det over tærtefyldet. Bag porretærten i ovnen ved 220 grader i 40 minutter.

Indsendt af
d.
31.01.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.