Fiskegryde

En fiskegryde som rigtigt giver varmen. Gryden indeholder flere ingredienser som giver en fantastisk smag og serverer man den sammen med ris eller kartofler, mætter retten endnu mere.

  • Cremet og god fiskegryde.

Til 4 personer

Vask og rens porrerne. Skær den nederste og øverste del på hver porre væk før de efterfølgende skæres i 1 cm tykke skiver. Rødløgene del es i to og skæres i skiver. Svits disse i lidt olie i en gryde eller på en stor pande.

Efter nogle minutter hældes varmt bouillonvand over og det koges op. Tilsæt fisken som skal være renset og skåret i mindre stykker. Dette koges sammen med resten indtil kødet har fået en hvid farve og er gennemkogt. Tilsæt resten af grøntsagerne og fløden. Lad dette stå og småkoge i 10 minutter inden gryderetten smages til med salt og peber. Drys over med hakket dild.

Serveringsforslag: Hæld fiskegryden over brune ris eller kogte kartofler, så mætter retten mere.

Indsendt af
d.
07.03.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.