Brunsvigersnegle – mega god opskrift

Brunsvigersnegle smager ligesom en skøn klassisk brunsviger, men med denne mega gode opskrift får du ekstra snaskede kager, da sukkermassen er viklet ind i dejen. Det skal bare prøves!

  • Super god opskrift på snaskede brunsvigersnegle.

Til 15 stk

Fyld

Klik her og få vores nye e-bog med de lækreste æblekager - helt gratis.

Lun mælken, så den er lillefingervarm, og opløs så gæren heri. Pisk ægget i. Smelt smørret, og lad det køle en smule af. Pisk så smør og salt i blandingen. Kom mel i lidt ad gangen, og ælt, indtil dejen er glat og smidig.

Lad dejen hæve i 1 time, og lav fyldet imens – fyldet skal nemlig bruge tid på at køle af.

Smelt brun farin, smør og sirup i en gryde, og rør rundt, indtil det er en ensartet masse. Lad så fyldet køle helt af, så det tykner og bliver lettere at smøre ud.

Rul dejen ud til en aflang firkant, der ca. er ½ cm tyk. Smør fyldet ud på dejen, og drys lidt ekstra brun farin henover. Rul dejen sammen på langs, så du får en lang pølse. Skær sneglene ud i ca. 2 cm tykkelse, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Brunsvigersneglene kan også kommes i muffinsforme, så fyldet ikke flyder for meget ud.

Bag sneglene i ca. 10 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
17.11.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.