Chokoladeis med nødder

Flødeis, chokolade og pecannødder. Mums. Det er tre ting som bare går godt i spænd, hvorfor denne isvariant er en fænomenal all-time favorit. Den knasende fornemmelse af hakkede nødder bidrager til en spændende, varieret konsistens.

  • Isen får en lækker, blød konsistens med små bidder pecannød.
  • Opbevar isen i en form i fryseren indtil servering.
  • Indbydende ser den færdige chokoladeis ud.

Til 4 personer

Kom flormelis, sukker og æg i en skål og pisk i ca. 10 minutter.

Kom piskefløden i en anden skål og pisk til en tyk flødeskum. Kom halvdelen af flødeskummet over i æggemassen, og vend forsigtigt med en dejskraber. Tilsæt resten af flødeskummet samt kakaopulver og vend det ligeledes forsigtigt i massen.

Kom blandingen i en ismaskine i 15-20 minutter til den har en softice konsistens. Hvis din ismaskine ikke er stor nok, kan massen køres af flere gange.

Hak nødder og chokolade. Tag isen op af ismaskinen og bland den en skål med nødderne og chokoladen.

Fordel chokoladeisen i en passende form, og sæt den i fryseren med det samme.

Efter nogle timer er den frossen og klar, men den kan også sagtens gemmes nogle dage før den spises.

Indsendt af
d.
31.07.13.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.