Græskarpuré

Hokkaidogræskarret har i sig selv en skøn, sød smag. Man behøver derfor ikke tilsætte græskarpuréen mange øvrige ingredienser, før den smager fantastisk. Her får den et ekstra pift fra hvidløget, mens smørret gør den endnu mere cremet.

  • Græskarpuréen får en varm, orange kulør.
  • Her serveret med pulled pork style svinekæber.

Til 8 personer

Halvér græskarret, skrab kernerne ud med en ske og skær skrællen af med en kniv.

Skær "græskarkødet" i mindre stykker. Hak hvidløget.

Smelt 1/4 af smørret i en gryde og svits hvidløg deri. Tilsæt græskar og lad det svitse et øjeblik før æblejuicen hældes på. Lad det simre under løg indtil græskarstykkerne er helt møre.

Tilsæt resten af smørret og blend med en stavblender til en lind puré.

Smag græskarpuréen til med salt og peber, og servér mens den er varm.

Indsendt af
d.
26.09.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.