Kyllingefilet i ovn med rodfrugter

Når de bages sammen i ovnen, giver kyllingefileterne dejlig smag til rodfrugterne, som både bliver bløde og søde, og timianen får retten til at dufte helt vidunderligt.

  • Kyllingefileterne oven på rodfrugterne.

Til 4 personer

Server evt med

Skræl alle rodfrugterne, og skær dem i mundrette stykker. Kom dem i et ildfast fad, og vend dem sammen med halvdelen af olien.

Pil løgene, og skær dem i både. Bland dem sammen med rodfrugterne.

Hæld fløden over, og krydr med salt, peber og timian. Sæt fadet i ovnen, og bag i 20 minutter ved 200 grader.

Krydr kyllingefileterne med peber, og brun dem i den anden halvdel af olien på en pande. De skal blot lige tage farve.

Tag fadet ud af ovnen, og læg kyllingefileterne i. Sæt fadet tilbage i ovnen, og bag i yderligere 25-30 minutter, eller til kyllingefileterne er gennemstegte.

Server f.eks. med pasta og/eller brød.

Indsendt af
d.
26.02.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.